Familie Wiels ruziet openlijk

Gevolmachtigde Minister Marvelyne Wiels tegen haar broer:
ga zondag langs warenhuis Kooyman om een stuk touw te kopen

marvelyne--curacaohuis

Gevolmachtigde Minister Marvelyne Wiels adviseert haar broer Aubert: om zondag langs warenhuis Kooyman te gaan om een stuk touw te kopen

PALU BLANKU – Werner en Marvelyne Wiels hadden zaterdag geen goed woord over voor hun broer Aubert Wiels. De oudbestuurder van Pueblo Soberano (PS) werd zelfs door zijn zus aangeraden om een stuk touw te gaan kopen bij Kooyman.
De wekelijkse PS-bijeenkomst zaterdagavond in het partijcentrum te Palu Blanku, werd gekenmerkt door allerlei aanvallen op Aubert Wiels. Deze kwam als reactie op zijn houding en uitspraken de laatste tijd tegen PS-kopstukken.

Het was Statenlid Elmer ‘Kadè’ Wilsoe die als eerste kort refereerde naar Aubert Wiels en diens uitspraken tegen PS. Hij verklaarde in respect voor Werner en Marvelyne Wiels niet te willen uithalen tegen de voorman van ‘1TimMagno’, maar verklapte wel dat PS-leider Helmin Wiels niet met zijn broer sprak en dat deze nu de mond vol heeft van ‘mijn broer dit, mijn broer dat’.

Na Wilsoe was het Werner Wiels die het podium betrad en in eveneens in een korte verklaring doch in niet mis te verstane woorden uithaalde tegen zijn eigen broer. Hij hield de aanwezigen in het PS-centrum te Palu Blanku voor om zich niet te laten bedwelmen door de geur van ‘Black Label’en ‘White Label’ en ander soort drank.

Zus Marvelyne Wiels was ook kort doch gebruikte nog scherpere woorden. Ze noemde haar broer een leugenaar, zei dat hij niet mans genoeg is om voor haar te verschijnen en daagde hem dan ook uit haar op te zoeken. Ze refereerde naar een brief uit december 2012 die ze aan Helmin Wiels schreef, waarin ze haar in 2013 vermoorde broer voor Aubert Wiels waarschuwde.

Voorts verklaarde de gevolmachtigd minister dat Aubert Wiels zich schuilt achter zijn achterban en in deze labiele personen misbruikt voor zijn aanvallen op PS-kopstukken. Tenslotte raadde ze haar broer aan zondag langs warenhuis Kooyman te gaan om een stuk touw te kopen. Hier liet ze aan de verbeelding van de aanwezigen over wat haar broer hiermee moest doen.

Daarna was het partijvoorzitter Edward Joseph die ook uithaalde naar Aubert Wiels. Hij legde uit dat hij ook uit respect voor zowel Werner Wiels als Marvelyne Wiels zich lang inhield om de ‘1TinMagno’-leider niet te bekritiseren, omdat die tenslotte hun broer is. Dit terwijl Aubert Wiels wel telkens uithaalde naar het PS-bestuur en -kopstukken.

Statenlid Jaime Cordoba had op zijn beurt ook een zegje en wees erop dat Aubert Wiels niet binnen kwam doch buiten rum dronk tijdens PS-bijeenkomsten op de zaterdagen.

De rij werd afgesloten door minister-president Ivar Asjes die Aubert Wiels waarschuwde om zijn echtgenote niet weer aan te vallen in de media, want dan zal hij het voor haar opnemen. Hij verklapte verder de ‘1TimMagno’-leider hem en formateur Glenn Camelia diep haat, omdat híj na de moord op Helmin Wiels premier wilde worden.

Hele video ‘Awe ta Djasabra’ (optreden Marvelyne Wiels vanaf minuut 0.43)

Bron: Tilii
Zie ook: Dossier: Marvelyne Wiels – Gevolmachtigde Minister van Curaçao

Broadcast live streaming video on Ustream

5 Reacties op “Familie Wiels ruziet openlijk

 1. O N G E L O O F L I J K

  Deze dame – nou ja… dame – beweerde ooit als adviseur voor de raad van bestuur bij de ABN-AMRO gewerkt te hebben. Te horen aan haar taal, waarschijnlijk als toiletjuffrouw.

  En deze dame vertegenwoordigt Curaçao nu als gevolmachtigd minister in de Raad van ministers van het Koninkrijk. Niet gekozen op basis van kwaliteit, maar op basis van misplaatste genoegdoening omdat haar broer vermoord werd.

  Wat een gotspe, ze troeft in ieder geval de familie Godett af, dat weer wel.

 2. Het opgepimpte hoofd van Marlientje zegt eigenlijk al genoeg. Commentaar verder overbodig.
  Hahahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhiiiiiiiihhhaaaaaaaaaaaaaaaah

 3. Wat een schandelijk onbeschaamde familie.
  Er zit toch echt een grote steek los daaro.

 4. Abraham Mossel

  Wat voor zooitje daarbij de PS, het lijken wel mongolen, de ene debiel wil de andere debiel overtreffen met lul praatjes, en maar liegen en bedriegen. En de PS stemmers zien de beren broodjes smeren hi ha ha en keken en luisteren er naar. Als je van gratis amusement en toneel houd moet je op zaterdag naar de PS séde je blijft lachen. Trouwens moet froudelyne niet aan het werk in het Curacrimhuis, of blijft zij nog drie weken op vakantie ( van de belastingbetaler) om de uitspraak op 29 augustus bij te wonen. Die kan ze toch ook via Skype met vriend “Kade” rechtstreeks mee luisteren via radio horen

 5. Familie Wiels. Zo ga je toch niet met elkaar om. En dan nog wel over het graf van jullie dode broer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *