Dos Santos vrijgelaten, Jamaloodin blijft nog vast

Robertico 'Robbie' dos Santos en George 'Jorge' Jamaloodin-2

Dos Santos vrijgelaten, Jamaloodin blijft nog vast

WILLEMSTAD — De verdachte Robertico ‘Robbie’ dos Santos is vanmiddag vrijgelaten door de rechter-commissaris. Voormalige Financiën-minister George Jamaloodin blijft wel nog vast. Dat bevestigt advocaat Chester Peterson desgevraagd tegenover de Amigoe.

Volgens de advocaat zijn er geen bewijzen tegen Dos Santos, waardoor de loterijbaas vrijgelaten moest worden. Verder heeft het Openbaar Ministerie meer tijd gekregen van de RC om bepaalde punten te checken in de zaak tegen Jamaloodin.

De beslissing is vanmiddag genomen op het verzoek van de advocaten van de verdachten, gebaseerd op artikel 91 van het Wetboek van Strafvordering, voor hun onmiddellijke invrijheidsstelling. Deze beslissing kwam nadat de inverzekeringstelling van Dos Santos gisterochtend, op het verzoek van het OM, met acht dagen werd verlengd.

Het verzoek van zowel de advocaten als het OM werd gisteren behandeld. De RC hoorde de standpunten van beide partijen aan en heeft direct een beslissing genomen op het verzoek van het OM in de zaak tegen Dos Santos, dus werd zijn hechtenis met acht dagen verlengd.

De RC gaf aan dat hij vanmiddag een beslissing zou nemen op het verzoek van de advocaten voor de onmiddellijke vrijlating van beiden. Hij heeft uiteindelijk besloten dat Dos Santos toch vrijgelaten diende te worden en Jamaloodin vast blijft.

Bron: Amigoe
Zie ook: Dossier: Helmin Wiels – Moord

Een Reactie op “Dos Santos vrijgelaten, Jamaloodin blijft nog vast

  1. “Pak van mijn hart” kan ie tenminste gerwoon toiletpapier gebruiken,
    HahahahahaIaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaHH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *