28 C
Willemstad
• woensdag 27 oktober 2021 09:21

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | Wel water geen brood voor gevangenen

Grootgrutter en vleeshandelaar Hector Henriquez BV bleek ook illegale bakkerij te zijn met de gevangenis SDKK als klant | Jeu Olimpio

Water hebben ze nog wel, maar het is nog maar de vraag of de gevangenen in de SDKK vandaag brood eten. De bakkerij die daar dagelijks 1500 verse broden aflevert, blijkt illegaal te zijn.

Dat werd duidelijk na een inval bij grootgrutter Hector Henriquez aan de oude Caracasbaaiweg. De Inspectie van Economische Zaken was op zoek naar versproducten over datum en trof daar een illegale bakkerij. Die is meteen gesloten.

Ook werden etenswaren aangetroffen die inderdaad over datum waren. Een partij garnalen was maar houdbaar tot november 2011, pitabrood met een vervaldatum van juli 2013, en meer. Hector Henriquez kwam eerder in het nieuws vanwege een partij van 22.000 kilo vlees over datum.

- Advertentie -

Bron: DolfijnFM

- Advertisement -

Artikel delen

25 reacties

 1. Hartelijk bedankt. Ik had geen idee dat je in zo’n reactie HTML-code kon gebruiken. Nog vriendelijker teruggegroet.

 2. Manfeld |–weer een schreeuwlelijk die niet de feiten weet-het gaat niet om illigaliteit -doch miscommunicatie tussen de vele onkundige regerings instanties- yu Judge before you have the facts.
  En het gaat natuurlijk wel degelijk om een foto die geplaatst is die niets met het andere te maken heeft -waardeloze berichtgeving en lakse journelestiek –dat we op dit eiland wel gewend zouden moeten zijn maar wat dus weer FAKE news oplevert.

 3. Beste Dikke Deur; wij hebben het gezien het zijn de haakjes boven de , en de . die ontbreken bij de eerste (kursief) ,em. sluiten met ,/em. (vet) is dan, strong. sluit haakje is /strong. De echte haakjes < (open) en > (sluit) zie je dan niet.

  Met vriendelijke groet,
  Redactie

 4. Ik kreeg in m’n inbox een reactie van Karel Terlingen:
  “Dat kan wel hoor DD kursief= en vet =.”
  Die vind ik hier niet terug, en het is me ook niet duidelijk hoe dat dan zou kunnen.

 5. De belastingdienst hier moeten jullie werk van maken.Follow the money zwart geld boete en belasting innen over al deze zwart verdiende geld.Maar nee jullie pakken alleen de kleine man.
  Gelijke monniken gelijke kappen,jullie leren het nooit.
  Zo is het makkelijk boeven vangen.

 6. Daar zit wat in, Miep, maar het héét wel schreeuwen in internet termen. Zou leuk zijn als we kursief of vet konden gebruiken; niet dat ik het echt nodig vind. Toch.

 7. @Enri: Miep zegt (en nu iets vllediger):
  Ambteneraen hebben zwijgplicht EN ook de plicht om de bevolking van bepaalde bevindingen duidelijke en op waarheid gerichte verklaringen af te geven.

  Hoe wil je dat doen?

 8. Zal wel een MFK zaakje zijn. Je levert 3000 broden en laat je voor 5000 betalen.. en een envelopje voor de politicus

 9. @Miep; AUB niet onnodig schreeuwen (zinnen in hoofdletters= schreeuwen.)

  Met vriendelijke groet,
  Redactie
  Masha danki

 10. Dino -en anderen —-het geschreeuw van leugens voor de betaalde en corrupte JULES -MEO en anderen—-er word helemaal niet illegaal gedraaid.
  let maar op—alles komt naar boven.

 11. Ambtenaren hebben niet alleen zwijgplicht -maar ook de plicht de bevolking van bepaalde bevindingen duidelijk en op waarheid gerichte verklaringen af te leggen.
  DE AMBTENAREN LICHTEN DE MEDIA FOUTIEF VOOR -PUUR LEUGENS WORDEN ER DOORGEGEVEN EN ER ZIJN LEGIO BEWIJZEN VOOR.
  Laat het OM hun telefoons maar eens aftappen-kunnen ze bijna allemaal op staande voet ontslagen worden–ja breek me de moel niet open.
  alleen het inteligente deel van de bevolking weet wel beter.

 12. zijn dit hele broden of kadetjes, als het helen broden zijn zijn het aardige vreet wolven daar 1500 op 400 man is ruim 3 broden per dag ik vreet nog geen drie sneetjes perdag, of neemt de hele bewaking en administratie personeel brood mee naar huis voor de hele familie. zal inderdaad wel weer een FAKE bericht zijn van de MFK trollen.

 13. Dolfijn FM graag volgende keer de goede foto erbij-dit is weer FAKE NEWS want de foto die hierbij zit lijkt niet eens op HHB

 14. Leveringen aan overheid of overheidsinstellingen gaat m.i. via inschrijving.
  Aan de voorwaarden daarvan moet men voldoen om in aanmerking te komen voor levering. Welke ambtenaar is nu weer zo corrupt geweest om aan deze voorwaarden voorbij te gaan en de levering te gunnen aan een bedrijf dat daaraan niet heeft voldaan. Is dit weer een geval van een pastechi krijgen?
  De overheid zal ook daar eens in moeten duiken waar gunningen worden verleend die niet rechtmatig zijn toebedeeld en aan de gestelde voorwaarden (bestek) zijn voldaan.
  P.S. Begrijp niet waarom er een oude foto geplaatst wordt bij dit artikel daar deze foto niet slaat op dit onderwerp.

 15. Krijgen ze ook een boete voor al die jaren dat ze illegaal hebben gedraaid en daarvan illegaal inkomsten hebben genoten?
  Wie kan mij hierover meer informeren?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Extra | Journaal 25 oktober 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Tickets naar Curaçao rond kerst kunnen oplopen tot boven de 10.000 gulden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Wie rond de kerstdagen naar Curaçao wil vliegen moet zijn vluchtdagen zorgvuldig uitkiezen. Ga je in het nieuwe jaar terug, dan kunnen de prijzen...

PBC | Toeristische sector Curaçao bezorgt over QR-code

Persbureau Curacao De toeristische verblijfssector op Curaçao maakt zich zorgen over de onlangs aangekondigde maatregelen rond de invoering van de QR-code. Die is te abrupt ingevoerd. Chata, die...

PBC | Aantal vaccinaties op Curaçao passeert de grens van 100.000

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Op Curaçao is dit weekend de 100.000 bewoner gevaccineerd. Het gaat om de eerste prik. Bijna 92.000 van hen hebben inmiddels een tweede prik...

DolfijnFM | Premier Aruba ontkent banden met lokale drugskartels

De premier van Aruba, Evelyn Wever-Croes ontkent geruchten dat zij hechte banden heeft met de lokale drugsmaffia. Die zou geleid worden door haar familie. De geruchten werden verspreid...

DolfijnFM | Maar een persoon positief getest

Vandaag slechts één positieve test op bijna 1400 afgenomen coronatests. Met veertien patiënten die hun isolatie mochten beëindigen komt het totaal aantal actieve cases in Curaçao op...
- Advertentie -