DolfijnFM | Wel water geen brood voor gevangenen

Grootgrutter en vleeshandelaar Hector Henriquez BV bleek ook illegale bakkerij te zijn met de gevangenis SDKK als klant | Jeu Olimpio

Water hebben ze nog wel, maar het is nog maar de vraag of de gevangenen in de SDKK vandaag brood eten. De bakkerij die daar dagelijks 1500 verse broden aflevert, blijkt illegaal te zijn.

Dat werd duidelijk na een inval bij grootgrutter Hector Henriquez aan de oude Caracasbaaiweg. De Inspectie van Economische Zaken was op zoek naar versproducten over datum en trof daar een illegale bakkerij. Die is meteen gesloten.

Ook werden etenswaren aangetroffen die inderdaad over datum waren. Een partij garnalen was maar houdbaar tot november 2011, pitabrood met een vervaldatum van juli 2013, en meer. Hector Henriquez kwam eerder in het nieuws vanwege een partij van 22.000 kilo vlees over datum.

Bron: DolfijnFM

25 Reacties op “DolfijnFM | Wel water geen brood voor gevangenen

 1. illegale bakkerij….. en je levert aan een overheidsinstantie….
  hoelang al?
  ben benieuwd….

 2. @DD graag gedaan.

  Greetz,
  Redactie

 3. dikke deur

  Hartelijk bedankt. Ik had geen idee dat je in zo’n reactie HTML-code kon gebruiken. Nog vriendelijker teruggegroet.

 4. Manfeld |–weer een schreeuwlelijk die niet de feiten weet-het gaat niet om illigaliteit -doch miscommunicatie tussen de vele onkundige regerings instanties- yu Judge before you have the facts.
  En het gaat natuurlijk wel degelijk om een foto die geplaatst is die niets met het andere te maken heeft -waardeloze berichtgeving en lakse journelestiek –dat we op dit eiland wel gewend zouden moeten zijn maar wat dus weer FAKE news oplevert.

 5. Redactie

  Beste Dikke Deur; wij hebben het gezien het zijn de haakjes boven de , en de . die ontbreken bij de eerste (kursief) ,em. sluiten met ,/em. (vet) is dan, strong. sluit haakje is /strong. De echte haakjes < (open) en > (sluit) zie je dan niet.

  Met vriendelijke groet,
  Redactie

 6. dikke deur

  Ik kreeg in m’n inbox een reactie van Karel Terlingen:
  “Dat kan wel hoor DD kursief= en vet =.”
  Die vind ik hier niet terug, en het is me ook niet duidelijk hoe dat dan zou kunnen.

 7. De belastingdienst hier moeten jullie werk van maken.Follow the money zwart geld boete en belasting innen over al deze zwart verdiende geld.Maar nee jullie pakken alleen de kleine man.
  Gelijke monniken gelijke kappen,jullie leren het nooit.
  Zo is het makkelijk boeven vangen.

 8. dikke deur

  Daar zit wat in, Miep, maar het héét wel schreeuwen in internet termen. Zou leuk zijn als we kursief of vet konden gebruiken; niet dat ik het echt nodig vind. Toch.

 9. He guys;het gaat niet om de foto maar illegale bakkerij,ze moeten de eigenar opsluiten in plaats van een boete.

 10. Redactie -begrepen redactie,maar het heet accentueren niet schreeuwen hoor.

 11. Via hun woordvoerder, maar het publiek heeft wel recht op informatie.

 12. @Enri: Miep zegt (en nu iets vllediger):
  Ambteneraen hebben zwijgplicht EN ook de plicht om de bevolking van bepaalde bevindingen duidelijke en op waarheid gerichte verklaringen af te geven.

  Hoe wil je dat doen?

 13. Zal wel een MFK zaakje zijn. Je levert 3000 broden en laat je voor 5000 betalen.. en een envelopje voor de politicus

 14. Onder ede of in besloten kring, net als artsen en rechercheurs.

 15. Ambteneraen hebben volgens Miep zwijgplicht EN ze moeten verklaringen afleggen.
  Hoe wil je dat doen?

 16. ericlapas

  @miep, gedrag je.

 17. Redactie

  @Miep; AUB niet onnodig schreeuwen (zinnen in hoofdletters= schreeuwen.)

  Met vriendelijke groet,
  Redactie
  Masha danki

 18. Dino -en anderen —-het geschreeuw van leugens voor de betaalde en corrupte JULES -MEO en anderen—-er word helemaal niet illegaal gedraaid.
  let maar op—alles komt naar boven.

 19. Ambtenaren hebben niet alleen zwijgplicht -maar ook de plicht de bevolking van bepaalde bevindingen duidelijk en op waarheid gerichte verklaringen af te leggen.
  DE AMBTENAREN LICHTEN DE MEDIA FOUTIEF VOOR -PUUR LEUGENS WORDEN ER DOORGEGEVEN EN ER ZIJN LEGIO BEWIJZEN VOOR.
  Laat het OM hun telefoons maar eens aftappen-kunnen ze bijna allemaal op staande voet ontslagen worden–ja breek me de moel niet open.
  alleen het inteligente deel van de bevolking weet wel beter.

 20. Abraham Mossel

  zijn dit hele broden of kadetjes, als het helen broden zijn zijn het aardige vreet wolven daar 1500 op 400 man is ruim 3 broden per dag ik vreet nog geen drie sneetjes perdag, of neemt de hele bewaking en administratie personeel brood mee naar huis voor de hele familie. zal inderdaad wel weer een FAKE bericht zijn van de MFK trollen.

 21. Dolfijn FM graag volgende keer de goede foto erbij-dit is weer FAKE NEWS want de foto die hierbij zit lijkt niet eens op HHB

 22. Ik ben er ook 100% op voor om die deliquenten echt alleen maar op water en brood te zetten.

 23. Cornelia

  Hoeveel gevangen zitten er? Half brood per dag p.p. komt op 3000 gevangenen. Zoveel??

 24. opmerker

  Leveringen aan overheid of overheidsinstellingen gaat m.i. via inschrijving.
  Aan de voorwaarden daarvan moet men voldoen om in aanmerking te komen voor levering. Welke ambtenaar is nu weer zo corrupt geweest om aan deze voorwaarden voorbij te gaan en de levering te gunnen aan een bedrijf dat daaraan niet heeft voldaan. Is dit weer een geval van een pastechi krijgen?
  De overheid zal ook daar eens in moeten duiken waar gunningen worden verleend die niet rechtmatig zijn toebedeeld en aan de gestelde voorwaarden (bestek) zijn voldaan.
  P.S. Begrijp niet waarom er een oude foto geplaatst wordt bij dit artikel daar deze foto niet slaat op dit onderwerp.

 25. Krijgen ze ook een boete voor al die jaren dat ze illegaal hebben gedraaid en daarvan illegaal inkomsten hebben genoten?
  Wie kan mij hierover meer informeren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *