DolfijnFM | Justitie zoekt 4 weggelopen jongeren

De 4 weggelopen tieners uit GOG hebben geen strafblad

De dienst Justitiële Jeugd Inrichting Curaçao is op zoek naar twee meisjes en twee jongens die uit de voormalige GOG zijn weggelopen.

De jongeren worden al ruim twee weken vermist. De politie werd al meteen ingeschakeld, maar die heeft de vier nog niet gevonden. Met een opsporingsbericht en het verspreiden van foto’s van de vier hoopt men hen alsnog te vinden.

De vier hebben geen strafblad, maar kunnen om verschillende redenen niet meer thuis wonen. Weet jij waar ze zitten, bel dan de politie op 911 of 917.

Bron: DolfijnFM

2 Reacties op “DolfijnFM | Justitie zoekt 4 weggelopen jongeren

  1. ericlapas

    Het gaat hier om een justitiële jeugd inrichting, deze lui hebben ondanks hun jeugdige leeftijd al het één en ander op hun kerfstok. Het zijn onze toekomstige criminelen. Ik ben benieuwd of cijfers bekend zijn van het resultaat van het GOG? Bijv. hoeveel van deze jongens en meisjes na hun achttien weer in crimineel gedrag vallen.

  2. Ik zou weleens willen weten waaróm deze jongeren zijn weggelopen. Ze hebben geen strafblad. Ik denk niet dat ze het zo gezellig gehad hebben. Als ze ook al niet meer thuis kunnen wonen is er toch wel iets grondig mis. Daar moet men eens serieus een onderzoek naar doen. Hier zit veel meer achter en jongeren kunnen zo voor hun leven beschadigd raken. Interesseert het de overheid wel???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *