DolfijnFM | Voetbalbond: ‘Sorry voor de manier, maar unaniem in keus’

Remko Bicentini, de oud-bondscoach, werd afgelopen vrijdag compleet overdonderd door het nieuws dat hij zou worden ingewisseld voor Hiddink | Persbureau Curacao

Het had niet zo mogen gaan, de wisseling van de wacht qua bondscoach. Maar de beslissing om Bicentini te vervangen door Hiddink als bondscoach was unaniem na overleg met het bestuur. Dat zegt de voetbalbond.

Ze bieden hun excuus aan, aan alle fans en betrokkenen. De bond is overtuigd van de keus voor Hiddink door zijn ruime ervaring. De bond denkt dat dit bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van het Curacaose elftal.

Remko Bicentini, de oud-bondscoach, werd afgelopen vrijdag compleet overdonderd door het nieuws dat hij zou worden ingewisseld voor Hiddink. Zijn contract liep tot aan het WK van 2022 in Quatar.

Bron: DolfijnFM

7 Reacties op “DolfijnFM | Voetbalbond: ‘Sorry voor de manier, maar unaniem in keus’

 1. Het ontslag van Bicentini is wellicht terecht

  Hoezo terecht. Winnaar Caribbean Cup en 2 keer plaatsing Gold Cup

 2. Wat een puinhoop weer.

  1) Guus Hiddink is een volledig foute keus. De goede man werd 5 jaar geleden al bij het Nederlands elftal ontslagen omdat hij uitgeblust, niet meer vooruit te branden was en langs de lijn in slaap viel. En nu is hij nog 5 jaar ouder! Had dan Menki Rojer genomen, zelfde type maar een stuk goedkoper.

  2) Het ontslag van Bicentini is wellicht terecht, maar de manier waarop schandalig. En gaat de bond flink geld kosten, want Bicentini zal tot 2023 doorbetaald moeten worden.

 3. Guus Hiddink weet nu ook wat hem te wachten staat…een dubbele tong en een laag integriteits-gehalte en dito moraal. Dit is dus kennelijk een kenmerk van de cultuur op Curacao waar Guus kennis van moet nemen? Straks kan Guus ook naar huus…

 4. Zeer onbetrouwbaar de voetbal bond van Curacao. Met een PAR Statenlid als voorzitter

 5. Tico Martina

  En hier ziet men de tegenstrijdigheid. Biccentini zijn contract tot 2022 kan zo zonder consequenties de prullenbak ingegooid worden, gelijk als vele contracten van gewone burgers. Maar als het gaat om onbekwame “top ambtenaren” dan wordt er geschermd met dat het contract heilig is en men niet bijvoorbeeld de beloning kan verlagen. Dubbele standaard en modus operandi op Curacao. Dit is uitermate onbeschoft en hun mogen dat excuus houden

 6. peterpumpkineater

  Sorry zeggen is 1 woord.
  Het handelen vooraf spreekt boekdelen.

 7. Uitermate slordig en onbeschoft zo ga je niet met elkaar om.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *