DolfijnFM | Vierde tranche liquiditeitssteun onderweg

Sint-Maarten heeft een tekort van bijna 9 miljoen gulden, maar krijgt niets zolang er geen akkoord is met Nederland. | RVD

Aruba, Curaçao en Sint-Maarten mogen ook in 2021 afwijken van de begrotingsnormen. Hoeveel is nog niet bekend, maar in 2020 was de afwijking gelijk aan de liquiditeitssteun van Nederland.

De vierde tranche is opnieuw een renteloze lening en wordt als voorschot aan Aruba en Curaçao betaald. Voor Aruba is dat 71 miljoen florin. Curaçao krijgt geen voorschot, omdat er vooralsnog genoeg geld in de staatskas ligt.

Sint-Maarten heeft een tekort van bijna 9 miljoen gulden, maar krijgt niets zolang er geen akkoord is met Nederland.

Bron: DolfijnFM

4 Reacties op “DolfijnFM | Vierde tranche liquiditeitssteun onderweg

 1. Ja het volk zal met dze corrupte volgepropte opportunisten zo snel als mogelijk moeten afrekenen, want zij worden er de dupe van. Het zootje aan de top stijkt leuke salarissen op, maar Juan met de strohoed mag blijven creperen en moet zelf maar zien hoe hij en zijn familie kunnen overleven.

 2. Abraham Mossel

  Ik heb in de tijd dat Claude Wathey aan de macht was met zijn Familie nog nooit zo’n corrupt zooitje in de bouw mee gemaakt op st Maarten over de hele wereld niet, en ik heb wat landen in de bouw meegemaakt. Ze zijn nog niet goed en deugen voor een kwartje. Dus Nederland geen gulden daar heen. De regering daar zijn wat geld betalen betreft nog erger als de familie bedrijven van de Van der Valkjes en dat zijn een paar oplichters 1e klas wat betalen betreft geloof Abraham Mossel maar.

 3. “Sint-Maarten heeft een tekort van bijna 9 miljoen gulden, maar krijgt niets zolang er geen akkoord is met Nederland”

  Mooi! Laat dat politieke gajes daar maar lekker spartelen! Complete imbecielen daar in de de regering + parlement!

 4. De Rechtsstaat

  Wij blijven de glazen nemen, blijven te zeiken en helaas blijft alles zoals het was…….!

  Die graaicultuur is niet meer weg te stampen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *