DolfijnFM | Slachtoffer schietpartij is 49-jarige man

Het OM heeft kennis genomen van een video op YouTube en social media onder meer van diverse mediaorganisaties. Daarop is de dodelijke schietpartij van vanmorgen te zien. Het OM doet een dringende oproep aan allen om de video onmiddellijk te verwijderen. Die brengt het strafrechtelijk onderzoek over de moord in gevaar.

Het slachtoffer van de dodelijke schietpartij vanochtend in Santa Rosa is de 49-jarige Dwight Ansermo Felida.

Uit eerste onderzoek van de politie blijkt dat hij op weg was naar zijn familiebedrijf aan de Kaya Kent Uzelf. Daar werd hij ingehaald door een auto, werd zijn pick-up geblokkeerd, stapte hij uit en werd hij vervolgens doodgeschoten door een van de inzittenden van de auto.

Het lichaam van Felida is in beslag genomen voor verder onderzoek. De politie roept iedereen op met meer info over de dodelijke schietpartij zich te melden via 917 of anoniem op 108.

Bron: DolfijnFM

4 Reacties op “DolfijnFM | Slachtoffer schietpartij is 49-jarige man

 1. @Maurice, vergeet het OM niet die de vrouw onhankelijk wilden verklaren omdat ze de isla aanklaagte voor de gistige gassen..

  en dan al die autos die dagelijks worden gestolen.. is een industrie

 2. ‘Uit eerste onderzoek van de politie blijkt dat hij op weg was naar zijn familiebedrijf’… zelfde familiebedrijf als dat van de familie de Pool zeker?

  Vreemd dat het OM tegen verspreiding van het filmpje is, want het filmpje kan leiden tot herkenning en daarmee opsporing van de daders. Maar daar is ons OM wellicht niet in geinteresseerd?

 3. Abraham Mossel

  +100??

 4. Wat is ertegen om een (criminele) afrekening te laten zien?

  https://www.youtube.com/watch?v=SkujB5vApK0

  Dat is Curacao anno 2017, en ook Curacao 2017 is dat criminaliteit onbestraft blijft. Rijdt drie mensen met hoge snelheid, onverzekerd en zonder rijbewijs dood en sla op de vlucht en je krijgt enkele manden voorwaardelijk. Licht een land op voor honderden miljoenen en je wordt beloond met een dikbetaalde zitplaats in de Staten. Licht een bank op voor tientallen miljoenen en je drinkt iedere avond nog gewoon je biertje in de Heeren. Smokkel een kilo cocaine en wordt je betrapt en, halelujah, veroordeeld, dan hoef je je straf niet uit te zitten (Brian Mariano).

  En dan vind het OM het vreemd dat er likes geplaatst worden bij criminele afrekeningen. Zolang het OM zelf niet afrekent zijn dit de enige afrekeningen die we hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *