DolfijnFM | Rechter heeft meer tijd nodig in civiele zaak Schotte

De ex-premier wil geld zien. Zijn veroordeling zou het directe gevolg zijn van de betreffende memo die toen op straat kwam te liggen. Hij klaagt daarom de veiligheidsdienst en de regering van Curaçao aan | Persbureau Curacao

De rechter heeft meer tijd nodig in de civiele zaak die Gerrit Schotte heeft aangespannen vanwege het lekken van de VDC-memo en MOT-meldingen in 2010.

De ex-premier wil geld zien. Zijn veroordeling zou het directe gevolg zijn van de betreffende memo die toen op straat kwam te liggen. Hij klaagt daarom de veiligheidsdienst en de regering van Curaçao aan. Uitspraak is nu bepaald in april.

Bron: DolfijnFM

10 Reacties op “DolfijnFM | Rechter heeft meer tijd nodig in civiele zaak Schotte

 1. Knoek-koe

  Ex premier Schotte is het type Curaçaosche gezagdrager dat altijd de schuld van zijn “toestand” bij een ander neerlegt, en nog steeds niet beseft dat zijn huidige “toestand” het product is van een aaneenschakeling van “poor” choices, die hij allemaal met zijn volle verstand gemaakt heeft.

  Kanjers zijn onze gezagsdragers in het vingertje wijzen, schuld bij een ander neerleggen en verantwoordelijkheid afschuiven/ doorschuiven, en de burger met de brokken laten zitten.

  We hebben nog geen échte leiders op Curaçao, we hebben “leiders” die denken dat ze wat zijn omdat dat op hun visitekaartje staat.

 2. @William zegt: “… En hoe gaat het met wandelend MFK mantelpak van Rijn??…”

  Hilarisch @William. En zo orgineel en spitsvondig.

 3. En hoe gaat het met wandelend MFK mantelpak van Rijn??

 4. Abraham Mossel

  Inderdaad Kaat @ te gek voor woorden, laat staan te geloven, maar ja wat kan je verwachten van een groep kiezers die nog geen BLO ( bijzonder laag onderwijs ) school hebben doorlopen, je krijgt hun stem met het weg geven aan hun van een flesje rum en een ijsje. En wees niet bang , deze loser word nooit geen MP meer op Curacrim?.

 5. De familie wiens moeder door zijn schuld d doodgereden is wil ook geld zien. En heel veel mensen meer, die door hem beroofd zijn. Toch niet te pruimen, dat deze vent hier rondreed als mp met bodyguards kogelvrij vest, en zeker niet voor niks. MP foei.

 6. Wanneer gaat mafiameid Cicely Chi Chi van der Dijs eindelijk de bak in?

  Ze is hard op weg de nieuwe Brian Mariano te worden.

 7. Abraham Mossel

  Waar haalt Gerrit de Raaf, 1e klas Leugenaar en super loser de gore moed vandaan om deze vordering te doen. De 1e klas loser heeft in korte tijd het land curacrim ( toen nog Curacao ) leeg geroofd tot op het bot, Laat Gerrit de Raaf eerst maar eens zijn boete van meer dan 1.5 miljoen florin betalen voor dat hij het gevang mag verlaten zo niet gewoon die 3 jaar gevang direct laten uitzitten.

 8. Hoe is het eigenlijk met prive fotoslaaf Ramsay Soemanta?\

  Van wie is hij nu de ass kisser?

 9. Beste @kaat het is en blijft een schurk dat weten we allemaal wel maar één ding blijft me toch verbazen, in 2012 zijn zomaar bankafschriften van hem en zijn bitch op internet verschenen.

  Het zelfde had ik toen ik zag dat Jachmin Pinedo ook in 2012 een kopie van een betalingsregeling van een bijstandsmoeder met AquaElectra in beeld liet zien.

  Wij leven in een land waar medewerkers van AguaElectra gegevens van klanten doodleuk aan Jachmien Pinedo doorspelen.

  Die zelfde Jachmien Pinedo had niet de lef om hetzelfde met de betalingsregelingen van de grote hotels uit te halen. Wat een walgelijke vrouw, je zou voor zo iemand werken zeg.

 10. Deze lefgooser heeft 300 mljn rdk aqualectra gejat. Daarbij ook nog de wereld rondgereisd met fotgrafen, kapper, bodyguards dure auto’s te veel om op te noemen gewoonweg verkwanseld. En dan maar over nos hende wauwelen…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *