30 C
Willemstad
• dinsdag 3 oktober 2023

PBC | Veiligheidsheffing maakt vluchten uit Curaçao weer een stukje duurder

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Een nieuwe heffing op vertrekkende passagiers op Curaçao, de Passenger Safety Oversight Charge (PSOC), gaat reizen van of naar Curaçao weer wat duurder maken. Het...

AD commentaar | Analyse: Dag van de waarheid nadert

Je zou het met alle fratsen van de regering-Pisas rond de controversiële aankoop van Campo Alegre en alle (zure) grappen die erover worden gemaakt, gezien de...

PBC | Centrale Bank: Aanzienlijke risico’s bedreigen economische groei Curaçao

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Ondanks hoopvolle groeicijfers, waarschuwt CBCS-president Richard Doornbosch voor aanzienlijke risico’s die het economisch herstel kunnen bedreigen. Het niet bereiken van een oplossing voor ENNIA...

ParadiseFM | Woensdag inaugurele vlucht Avior airlines

De Venezolaanse luchtvaartmaatschappij Avior gaat weer op Curaçao vliegen. De eerste vlucht vanuit Caracas start op 4 oktober. Dat meldt het Curaçaose toeristenbureau. Avior is de derde...

ParadiseFM | Elizabeth de Cuba nieuw Cft-lid

Elizabeth de Cuba is voorgedragen als lid van het Cft. De Rijksministerraad is vandaag daarmee akkoord gegaan. Zij volgt per 1 oktober Gregory Damoen op als lid...

ParadiseFM | CBV lanceert solidariteitsfonds

Zorgbond CBV lanceert een solidariteitsfonds. Uit dat fonds worden leden die hun werk onderbreken om actie te voeren gecompenseerd. Dat werd gisteren aangekondigd op een persconferentie. Volgens...
- Advertisement -spot_img

DolfijnFM | Rechter heeft meer tijd nodig in civiele zaak Schotte

HomeMediaDolfijnFM | Rechter heeft meer tijd nodig in civiele zaak Schotte
De ex-premier wil geld zien. Zijn veroordeling zou het directe gevolg zijn van de betreffende memo die toen op straat kwam te liggen. Hij klaagt daarom de veiligheidsdienst en de regering van Curaçao aan | Persbureau Curacao

De rechter heeft meer tijd nodig in de civiele zaak die Gerrit Schotte heeft aangespannen vanwege het lekken van de VDC-memo en MOT-meldingen in 2010.

De ex-premier wil geld zien. Zijn veroordeling zou het directe gevolg zijn van de betreffende memo die toen op straat kwam te liggen. Hij klaagt daarom de veiligheidsdienst en de regering van Curaçao aan. Uitspraak is nu bepaald in april.

Bron: DolfijnFM

10 reacties

 1. Ex premier Schotte is het type Curaçaosche gezagdrager dat altijd de schuld van zijn “toestand” bij een ander neerlegt, en nog steeds niet beseft dat zijn huidige “toestand” het product is van een aaneenschakeling van “poor” choices, die hij allemaal met zijn volle verstand gemaakt heeft.

  Kanjers zijn onze gezagsdragers in het vingertje wijzen, schuld bij een ander neerleggen en verantwoordelijkheid afschuiven/ doorschuiven, en de burger met de brokken laten zitten.

  We hebben nog geen échte leiders op Curaçao, we hebben “leiders” die denken dat ze wat zijn omdat dat op hun visitekaartje staat.

 2. @William zegt: “… En hoe gaat het met wandelend MFK mantelpak van Rijn??…”

  Hilarisch @William. En zo orgineel en spitsvondig.

 3. Inderdaad Kaat @ te gek voor woorden, laat staan te geloven, maar ja wat kan je verwachten van een groep kiezers die nog geen BLO ( bijzonder laag onderwijs ) school hebben doorlopen, je krijgt hun stem met het weg geven aan hun van een flesje rum en een ijsje. En wees niet bang , deze loser word nooit geen MP meer op Curacrim?.

 4. De familie wiens moeder door zijn schuld d doodgereden is wil ook geld zien. En heel veel mensen meer, die door hem beroofd zijn. Toch niet te pruimen, dat deze vent hier rondreed als mp met bodyguards kogelvrij vest, en zeker niet voor niks. MP foei.

 5. Waar haalt Gerrit de Raaf, 1e klas Leugenaar en super loser de gore moed vandaan om deze vordering te doen. De 1e klas loser heeft in korte tijd het land curacrim ( toen nog Curacao ) leeg geroofd tot op het bot, Laat Gerrit de Raaf eerst maar eens zijn boete van meer dan 1.5 miljoen florin betalen voor dat hij het gevang mag verlaten zo niet gewoon die 3 jaar gevang direct laten uitzitten.

 6. Beste @kaat het is en blijft een schurk dat weten we allemaal wel maar één ding blijft me toch verbazen, in 2012 zijn zomaar bankafschriften van hem en zijn bitch op internet verschenen.

  Het zelfde had ik toen ik zag dat Jachmin Pinedo ook in 2012 een kopie van een betalingsregeling van een bijstandsmoeder met AquaElectra in beeld liet zien.

  Wij leven in een land waar medewerkers van AguaElectra gegevens van klanten doodleuk aan Jachmien Pinedo doorspelen.

  Die zelfde Jachmien Pinedo had niet de lef om hetzelfde met de betalingsregelingen van de grote hotels uit te halen. Wat een walgelijke vrouw, je zou voor zo iemand werken zeg.

 7. Deze lefgooser heeft 300 mljn rdk aqualectra gejat. Daarbij ook nog de wereld rondgereisd met fotgrafen, kapper, bodyguards dure auto’s te veel om op te noemen gewoonweg verkwanseld. En dan maar over nos hende wauwelen…..

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties