DolfijnFM | Politie neemt voertuigen in beslag bij feveren

Bij aankomst van de politie probeerden de meesten te vluchten, maar voor 16 mensen lukte dat niet.

De politie heeft zestien boetes uitgedeeld nabij de Grotten van Hato. Daar waren mensen bij elkaar gekomen om te feveren.

Bij aankomst van de politie probeerden de meesten te vluchten, maar voor 16 mensen lukte dat niet. Zeven motoren, één quad en negen auto’s zijn in beslag genomen.

Bron: DolfijnFM

3 Reacties op “DolfijnFM | Politie neemt voertuigen in beslag bij feveren

 1. @Politie neemt voertuigen in beslag bij feveren

  Zo zou het altijd moeten zijn.
  Bij het festival centrum en de nabijgelegen begraafplaats wordt meerder malen per week door verlengde motoren ‘gefeverd’. Dan staat het verkeer stil omdat de ‘heren feveraars’ menen dat de andere weggebruikers maar moeten wachten tot ze ‘uitgefeverd’ zijn. Aan de ander kant van de weg zijn enkele redelijk drukbezochte sneks waar diverse bezoekers menen het ‘feveren’ te moeten aanmoedigen. Hier heb ik ook nog nooit politie gezien, terwijl die het echt wel weten gezien de tientallen rubberstrepen die zich al slingerend over beide rijstroken manifesteren. Uiteraard hebben deze ‘toff guys’ geen helm, geen handschoen, dragen het liefst slippers of niks en als het effe kan laten ze het getatoeëerde ontblote bovenlichaam vol trots.

  Er zou een algemeen nummer moeten komen om dit soort activiteiten te kunnen melden. Als je nu belt krijg je een (jonge)dame aan de balie van een wijkkantoor. Heb ook een keer een, slecht Nederlands sprekende, jongeman aan de lijn gekregen die aan zijn reactie te horen het feveren wel ‘cool’ vindt. Dit soort figuren, al gaan ze niet op patrouille, zijn ook in dienst van het politie korps. Tel uit je winst.

  Over het gehele eiland verspreid zijn er meerdere populaire ‘fever’ en ‘wheelie’ locaties. Quincy Girigory doe er wat aan! ‘Verban ze naar de oude en nieuw dragstrip’. Daar bezorgen ze geen overlast en gevaar voor anderen.

 2. Is de zwarte grote Jeep A 91-31 van een van de grootste asomobilisten op het eiland al van de weg gehaald?

 3. Joep Meloen

  En meteen vernietigen, anders worden ze weer van het politieterrein gestolen.

  Tijd om deze aso’s voor eens en voor altijd hard te treffen. Malloten denken dat de hele wereld alleen om hen draait en hebben lak aan de verkeersveiligheid en alle verkeersregels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *