28 C
Willemstad
• dinsdag 26 oktober 2021 04:40

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Kousa Promé wil gelijk bedrag voor partijcampagnes

Volgens de politica is pas bij een gelijk campagnebedrag en mediaruimte voor alle partijen sprake van eerlijke verkiezingen.

Elke partij moet evenveel geld en mediaruimte krijgen om de hun boodschap te verkondigen. Dat vindt Indira Boelbaai, de nummer drie op de lijst van Kousa Promé.

Boelbaai vindt verkiezingsdeelname een democratisch verkregen recht, waarbij omkoping het proces corrumpeert. Zeker als politici zich ook nog eens verrijken met het geld. Dat zegt Boelbaai in het Antilliaans Dagblad.

Volgens de politica is pas bij een gelijk campagnebedrag en mediaruimte voor alle partijen sprake van eerlijke verkiezingen.

- Advertentie -

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

1 reactie

 1. Kousa Promé is de nieuwe partij van Lucho Rosales, hij en Cordoba zijn net lijkenpikkers als ze klaar met de ene kadaver zijn, vliegen ze naar de volgende.

  Er ging laatst nog een ingesproken bericht van Antonieta Dap op social media rond. Antonieta Dap heeft op TeleCuracao een programma, “Dune un chens”.

  Nou ze gaf die Ishahier Monte behoorlijk van langs. Ishahier Monte schijnt 50.000 NAF gulden van haar man Kees voor de campagne van Vishon te hebben gekregen. Niets van via de penningmeester niee zomaar handje contantje.

  Was het maar daar bij gebleven manlief Kees schijnt Ishahier Monte ook nog 30.000 NAF te hebben geleend om een auto te kopen. Nou is het wel zo dat elk fatsoenlijk mens die geen auto kan veroorloven gewoon de bus neemt maar blijkbaar voelt Ishahier Monte zich ver verheven boven het openbaar vervoer volk.

  Moet zeggen dat ik die Antonieta Dap erg ordinair vind of het kan ook zijn omdat ik haar hoorde zeggen dat ze de bewaker opdracht heeft gegeven om Ishahier Monte niet door te laten.

  Ik had gelijk zoiets van, zo een ordinair wijf woont in een villa met bewakers?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Extra | Journaal 25 oktober 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Tickets naar Curaçao rond kerst kunnen oplopen tot boven de 10.000 gulden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Wie rond de kerstdagen naar Curaçao wil vliegen moet zijn vluchtdagen zorgvuldig uitkiezen. Ga je in het nieuwe jaar terug, dan kunnen de prijzen...

PBC | Toeristische sector Curaçao bezorgt over QR-code

Persbureau Curacao De toeristische verblijfssector op Curaçao maakt zich zorgen over de onlangs aangekondigde maatregelen rond de invoering van de QR-code. Die is te abrupt ingevoerd. Chata, die...

PBC | Aantal vaccinaties op Curaçao passeert de grens van 100.000

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Op Curaçao is dit weekend de 100.000 bewoner gevaccineerd. Het gaat om de eerste prik. Bijna 92.000 van hen hebben inmiddels een tweede prik...

DolfijnFM | Premier Aruba ontkent banden met lokale drugskartels

De premier van Aruba, Evelyn Wever-Croes ontkent geruchten dat zij hechte banden heeft met de lokale drugsmaffia. Die zou geleid worden door haar familie. De geruchten werden verspreid...

DolfijnFM | Maar een persoon positief getest

Vandaag slechts één positieve test op bijna 1400 afgenomen coronatests. Met veertien patiënten die hun isolatie mochten beëindigen komt het totaal aantal actieve cases in Curaçao op...
- Advertentie -