ParadiseFM | Kousa Promé wil gelijk bedrag voor partijcampagnes

Volgens de politica is pas bij een gelijk campagnebedrag en mediaruimte voor alle partijen sprake van eerlijke verkiezingen.

Elke partij moet evenveel geld en mediaruimte krijgen om de hun boodschap te verkondigen. Dat vindt Indira Boelbaai, de nummer drie op de lijst van Kousa Promé.

Boelbaai vindt verkiezingsdeelname een democratisch verkregen recht, waarbij omkoping het proces corrumpeert. Zeker als politici zich ook nog eens verrijken met het geld. Dat zegt Boelbaai in het Antilliaans Dagblad.

Volgens de politica is pas bij een gelijk campagnebedrag en mediaruimte voor alle partijen sprake van eerlijke verkiezingen.

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “ParadiseFM | Kousa Promé wil gelijk bedrag voor partijcampagnes

 1. Wow, ik voorspel de volgende keer heeft dus iedere familie of vriendenclub zijn eigen partij. Hoe dom kan je zijn?

 2. Sate Batata

  Ze heeft wel iets ondeugends over zich

 3. Ga lekker “rappen” mevrouw, dat kunt u veel beter.

 4. Kousa Promé is de nieuwe partij van Lucho Rosales, hij en Cordoba zijn net lijkenpikkers als ze klaar met de ene kadaver zijn, vliegen ze naar de volgende.

  Er ging laatst nog een ingesproken bericht van Antonieta Dap op social media rond. Antonieta Dap heeft op TeleCuracao een programma, “Dune un chens”.

  Nou ze gaf die Ishahier Monte behoorlijk van langs. Ishahier Monte schijnt 50.000 NAF gulden van haar man Kees voor de campagne van Vishon te hebben gekregen. Niets van via de penningmeester niee zomaar handje contantje.

  Was het maar daar bij gebleven manlief Kees schijnt Ishahier Monte ook nog 30.000 NAF te hebben geleend om een auto te kopen. Nou is het wel zo dat elk fatsoenlijk mens die geen auto kan veroorloven gewoon de bus neemt maar blijkbaar voelt Ishahier Monte zich ver verheven boven het openbaar vervoer volk.

  Moet zeggen dat ik die Antonieta Dap erg ordinair vind of het kan ook zijn omdat ik haar hoorde zeggen dat ze de bewaker opdracht heeft gegeven om Ishahier Monte niet door te laten.

  Ik had gelijk zoiets van, zo een ordinair wijf woont in een villa met bewakers?

 5. Ze wil al geld verbrassen voordat ze in de Staten zitten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *