DolfijnFM | Grotere toestellen voor EZ Air

Het routenetwerk zal na toevoeging van de nieuwe toestellen bestaan uit ongeveer tien regionale bestemmingen | persbureau Curacao

Willemstad – EZ Air gaat dit jaar met grotere toestellen vliegen. Welke toestellen dat zijn is nog niet bekend gemaakt. Maar het gaat om vliegtuigen met maximaal 50 passagiers.

De huidige vloot van EZ Air bestaat uit twee Beechcraft toestellen met elk negentien stoelen en één Britten-Norman Islander met negen stoelen. Er is volgens de maatschappij ruimte in de markt om meer passagiers te vervoeren.

Het routenetwerk zal na toevoeging van de nieuwe toestellen bestaan uit ongeveer tien regionale bestemmingen.

Bron: DolfijnFM

4 Reacties op “DolfijnFM | Grotere toestellen voor EZ Air

 1. Rey Miguel

  Niet-winair-bedrijven krijgen geen geld omdat de Nederlandse Staat aandeelhouder is van winair. De andere bedrijven zijn èchte bedrijven, niet van die couveuse ‘bedrijfjes’ van de overheid.

 2. EZ Air en Divi Air zouden ook geld moeten kunnen krijgen

 3. Maria Juarez

  Nou zul je zien dat het geld voor winair weggegooid geld is omdat de concurrentie wel in staat is van bovenwindse – naar benedenwindse eilanden (en vv) te vliegen.
  Een beetje concurrentie zou goed zijn voor de tarieven.

 4. Joep Meloen

  Op zich een slimme zet, er worden momenteel veel vliegtuigen in de mottenballen gedaan vanwege corona. De prijzen van leasekisten zijn ook gedaald, hoop alleen niet dat ze met brandstofslurpers aan komen zetten of met volledig outdated kisten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *