DolfijnFM | Coronamaatregelen ook op zee geldig

Fuikdag gaat niet door en ook feestjes op Klein Curaçao zijn verboden | Blue Skies

De Kustwacht en Politie gaan streng op zee controleren op het naleven van de coronamaatregelen.

Die gelden namelijk ook voor booteigenaren, andere vaartuigen op zee en vissers. Samenscholing van meer dan vier personen mag ook niet op zee.

Fuikdag gaat daarom niet door en ook feestjes op Klein Curaçao zijn verboden.

Bron: DolfijnFM

3 Reacties op “DolfijnFM | Coronamaatregelen ook op zee geldig

 1. Prima! is toch al een sodom en gomorra feestje.

 2. Die 12mijls zone is inderdaad het domein van onze momenteel reeds zwaar belastte CG.
  Op de “high seas” alhier heeft de CG niets te zoeken vanwege nautische legislatie… Boarding teams bestaande uit louter yanks aan boord van Nederlandse marine schepen zijn hier terplekke geen uitzondering maar regel indien zij opereren op de high seas.
  Vergeef mij indien deze informatie reeds achterhaald is.

  Dit bericht van de persvoorlichter te Parera dient er waaarschijnlijk slechts voor om hun niet verder te vermoeien met belletjes van verontrustte burgers.
  Feit is en blijft dat commercieel gekeurde boten tot op de dag van vandaag op halve capaciteit mogen opereren.
  Indien u dus met eigen jacht of bootje met 5 of meer personen het water op wilt gaan mag dat volgens de dienstdoende lolo op Parera dus niet meer.

  Gelukkig maar dus dat er wegens het wegblijven van grote aantallen toeristen voldoende plek over is aan boord van de lokale chartervloot…
  De opties zijn legio en afhankelijk van uw draagkracht kunt u er dus voor kiezen om in uw uppie of met tot wel 75 man een boottochtje te boeken…

  Alhoewel ik vrees dat de CG zéér goedbedoeld de reeds eerder deze week ontstane reputatieschade (lokale schandaal/mafia pers) probeert te beperken….
  Doet deze organisatie zichzelf ernstig tekort met de belachelijke mededeling dat pleziervaart nu beperkt is tot 4 personen en de beroepsvaart nog immer slechts op halve capaciteit mag varen.

  Wat een aanfluiting dames en heren… Lees het volledige bericht zelf aub en dus niet deze summiere, laffe samenvatting van het op sterven na dood zijnde Dolfijn

 3. Dom hoor, buiten de territoriale wateren kan de ku(n)stwacht je niets maken. Alleen als je na zo’n coronafeestje op volle zee terug wilt, kan je verplicht en op eigen kosten in een quarantaine container gestopt worden.
  Maar waarom al die moeite doen om besmet te raken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *