26 C
Willemstad
• maandag 19 april 2021 05:26

PBC | Kans op Curaçao op een verkeersongeluk is een op zes

Persbureau Curacao Op Curaçao zijn 90,443 voertuigen verzekerd bij een van de tien verzekeraars op het eiland. Dat zijn 1592 voertuigen minder dan in 2019. 14,919 van hen...

PBC | Ex-covidpatiënten die nog steeds positief testen mogen Curaçao binnen

Persbureau Curacao Mensen die voorheen covid hebben gehad en om die reden nog steeds positief reageren op een PCR test, kunnen toch naar Curaçao afreizen. Voorwaarde is dat deze...

PBC | Drie patiënten overleden in het CMC

Persbureau Curacao Op Curaçao zijn gisteren drie mensen overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Alle drie de patiënten overleden in het ziekenhuis. Het totaal aantal coronapatiënten dat...

Column Den Cayente | It’s not easy being green

Column Arien Rasmijn Daar sta je dan. Je hebt eindelijk de stap genomen om de politiek in te gaan en iets wezenlijks te doen voor jouw land. Misschien...

Column Youp | Sober uitvaren

Slim van Queen Elizabeth dat ze de familie heeft opgedragen dat de koninklijke verkleedkisten vandaag dicht blijven en iedereen in zijn gewone doordeweekse kloffie naar het afscheid...

DH | Letter clarifying UN petition approved with stiff opposition from several MPs

PHILIPSBURG--A draft letter from Chairperson of Parliament Rolando Brison, clarifying the legislature’s petition to the United Nations (UN) was approved by a majority in Parliament on Thursday...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaDolfijnFM | Buurman en buurvrouw gebruiken mes en machete om harde muziek

DolfijnFM | Buurman en buurvrouw gebruiken mes en machete om harde muziek

De buurvrouw had de radio ’s ochtends vroeg hard aanstaan en dat beviel de buurman niet, die er wat van wilde zeggen.

Twee ruziënde buren zitten voorlopig vast nadat ze elkaar met mes en machete te lijf gingen. Dat gebeurde bij een huis op de Gosieweg.

De buurvrouw had de radio ’s ochtends vroeg hard aanstaan en dat beviel de buurman niet, die er wat van wilde zeggen.

Daarop zwaaide de buurvrouw met het mes dat ze in haar handen had en sneed de buurman in zijn vinger. Die pakte vervolgens een machete en sloeg haar met de vlakke kant tegen haar buik. Beiden zijn aangehouden.

Bron: DolfijnFM

Dit artikel is geplaatst in

5 reacties

 1. @Bolivar, op Curaçao geldt ook: Recht van de sterkste/ the pack!
  Heb je gelijk maar willen ze je dat gelijk niet gunnen: Stenenregen! Op je dak, auto , jouzelf.

  Argumentum ad baculum = Argument vande stok.
  Dat wordt hier maar al te graag aangehaald.!

 2. @Knoek koe:

  “Op Curaçao mag alles qua geluidsoverlasten owee je er wat van zegt!
  Best een asociaal trekje.”

  Gelijk heb je, zeer asociaal. Plots gooiden ze stenen op mijn dak en daarna kwamen ze door de gate met vooraan de zuster van de club eigenaar.

  At the end of the day all went well, she was open for dialogue and was far more intelligent than her overly emotional brother and she left with her hooligans.

  P.S. They revoked their permit to blast music at ungodly hours and all was well.

 3. Op Curaçao mag alles qua geluidsoverlasten owee je er wat van zegt!
  Best een asociaal trekje.
  Op straat ook die gozers met muziek aankome rijden, zo hard dat niemand elkaar meer verstaat.

 4. Reminds me of a day when I was happily married for the first time and just bought a beautiful villa. There was even a restaurant a few hundred yards away.

  Until … the restaurant decided to change into a night club with music pounding at abnormal decibels until 4 AM. Even the windows in the newly bought house were shaking.

  Uit bed gestapt met chimbo nachtkleding en entree betaald om om de night club mee te maken en er achter te komen wie de club eigenaar was. Asked him where his permit was to blast music at such ungodly hours.

  Lang verhaal kort maken : they revoked his permit and all was well.

 5. Die idIoot harde muziek die sommige mensen denken ZICH te kunnen permitteren, veroorzaakt veel overlast en ergernis.

  Nabij Seru Cocori is een woning die al jaren overlast veroorzaakt. Eerst uren lang een KAI orgel (al 30 jaar geleden begonnen ze daar mee) met continue hetzelfde bandje. Daarna [na het gekaai dus] sinds een jaar of 2 ook de meest afgrijselijke elektronisch vervormde “muziek’. Vaak tot ‘s-avonds laat vanaf soms 8 uur in de morgen. Het werd steeds erger. Verleden jaar begin januari waren de bewoners van betreffend huis begonnen om al rond 6:30 op zondag met het ‘’draaien’ van keiharde muziek.

  Ondanks dat we 300 m verder op wonen leek het net of de buren hun muziek op windkracht 10 hadden opstaan. Ramen dicht en airco aan helpt ook niet omdat de lage tonen van 100 Db dwars door alles heen gaan. Verder is het natuurlijk van den gekke dat iemand zijn huis hermetisch moet afsluiten omdat anderen zo asociaal om voor hun eigen ‘plezier’ anderen ernstig lastig te vallen. Zelf in Abrahamsz – 1 km verder op! – is de muziek nog te horen.

  Eerst hebben we diverse malen de politie gebeld. Die deed niets, pas toen ik dreigde de boel daar in de fik te steken hebben ze de woning bezocht. Het is toen 2 weken stil gebleven voordat het opnieuw begon. Weer naar de politiepost gebeld. 2 uren later was het kabaal afgelopen. Binnen 2 weken echter opnieuw keiharde muziek ondanks de Lock-down en de avondklok. Nogmaals politie gebeld. Enkele uren later konden wij de vogeltjes en de wind godzijdank weer horen. 6 maanden geleden zijn die ‘boomsleutelaars’ helaas opnieuw begonnen met hun KAI orgel en Tumba Stereo installatie terreur, want dat is het. Nu met iets minder volume en ze beginnen ‘pas’ om 3 uur en stoppen meestal ‘al’ rond 21:00. Nog wel 6 of 7 dagen per week.

  Op legio plaatsen heeft de wijde omgeving door deze asociale ‘muziek?’-hooligans ernstige overlast en bederft het leven van mensen. Als je er zelf iets van zegt komen ze met een mes of pistool om je te bedreigen, zelfs te verwonden of nog erger: te doden.

  Er wordt hier veel te veel gedoogd. Hoge boetes uitdelen net als bij overtreding van de Corona regels, dat helpt.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties