29 C
Willemstad
• maandag 8 maart 2021 14:15

DKR | Curaçaose goksector incasseert pijnlijke nederlaag

Dossier Koninkrijksrelaties.nl Willemstad – In een poging een criticaster de mond te snoeren, heeft de online gambling-sector op Curaçao, vanwege illegale praktijken vaak aangeduid als ‘gokmaffia’, zichzelf lelijk...

NRC | Curaçaose oud-minister krijgt 30 jaar cel voor opdracht tot moord

Noor Zwolsman | Met vonnis Curaçaose oud-minister krijgt 30 jaar cel voor opdracht tot moord Misdaad George Jamaloodin stond volgens het hof „aan de wieg” van de moordaanslag op...

ParadiseFM | File in aanvragen Statenvergadering

De oppositie heeft zoveel aanvragen ingediend voor openbare vergaderingen dat er een enorme wachtlijst is ontstaan. Volgens Statenvoorzitter Ana-Maria Pauletta is het systeem volledig vastgelopen. Van benadeling...

WNL | Hoekstra wil drugscriminelen harder aanpakken: ‘Stevenen stap voor stap af op halve narcostaat’

Peter Visser Het is hoog tijd dat we de georganiseerde misdaad in Nederland harder gaan aanpakken. Doen we dat niet, dan wordt Nederland “een soort halve narcostaat”. Dat...

NTR | Scholen op eilanden hebben voortaan wat te zeggen over opleiden van nieuwe leraren

Marit Severijnse KRALENDIJK – Scholen op Bonaire, en ook Curaçao en Aruba, hebben nu ook wat te zeggen over het opleiden van nieuwe leerkrachten. Deze samenwerking met lerarenopleidingen...

DH | Netherlands lifts COVID-19 testing requirements for Dutch Caribbean

AMSTERDAM--Royal Dutch Airlines KLM announced on Thursday that the Netherlands has lifted its coronavirus COVID-19 testing requirements for all six islands of the Dutch Caribbean. Travellers checking in...
- Advertisement -

Meest gelezen 7 dagen

Home Classificatie DolfijnFM | Buurman en buurvrouw gebruiken mes en machete om harde muziek

DolfijnFM | Buurman en buurvrouw gebruiken mes en machete om harde muziek

De buurvrouw had de radio ’s ochtends vroeg hard aanstaan en dat beviel de buurman niet, die er wat van wilde zeggen.

Twee ruziënde buren zitten voorlopig vast nadat ze elkaar met mes en machete te lijf gingen. Dat gebeurde bij een huis op de Gosieweg.

De buurvrouw had de radio ’s ochtends vroeg hard aanstaan en dat beviel de buurman niet, die er wat van wilde zeggen.

Daarop zwaaide de buurvrouw met het mes dat ze in haar handen had en sneed de buurman in zijn vinger. Die pakte vervolgens een machete en sloeg haar met de vlakke kant tegen haar buik. Beiden zijn aangehouden.

Bron: DolfijnFM

5 reacties

 1. @Bolivar, op Curaçao geldt ook: Recht van de sterkste/ the pack!
  Heb je gelijk maar willen ze je dat gelijk niet gunnen: Stenenregen! Op je dak, auto , jouzelf.

  Argumentum ad baculum = Argument vande stok.
  Dat wordt hier maar al te graag aangehaald.!

 2. @Knoek koe:

  “Op Curaçao mag alles qua geluidsoverlasten owee je er wat van zegt!
  Best een asociaal trekje.”

  Gelijk heb je, zeer asociaal. Plots gooiden ze stenen op mijn dak en daarna kwamen ze door de gate met vooraan de zuster van de club eigenaar.

  At the end of the day all went well, she was open for dialogue and was far more intelligent than her overly emotional brother and she left with her hooligans.

  P.S. They revoked their permit to blast music at ungodly hours and all was well.

 3. Op Curaçao mag alles qua geluidsoverlasten owee je er wat van zegt!
  Best een asociaal trekje.
  Op straat ook die gozers met muziek aankome rijden, zo hard dat niemand elkaar meer verstaat.

 4. Reminds me of a day when I was happily married for the first time and just bought a beautiful villa. There was even a restaurant a few hundred yards away.

  Until … the restaurant decided to change into a night club with music pounding at abnormal decibels until 4 AM. Even the windows in the newly bought house were shaking.

  Uit bed gestapt met chimbo nachtkleding en entree betaald om om de night club mee te maken en er achter te komen wie de club eigenaar was. Asked him where his permit was to blast music at such ungodly hours.

  Lang verhaal kort maken : they revoked his permit and all was well.

 5. Die idIoot harde muziek die sommige mensen denken ZICH te kunnen permitteren, veroorzaakt veel overlast en ergernis.

  Nabij Seru Cocori is een woning die al jaren overlast veroorzaakt. Eerst uren lang een KAI orgel (al 30 jaar geleden begonnen ze daar mee) met continue hetzelfde bandje. Daarna [na het gekaai dus] sinds een jaar of 2 ook de meest afgrijselijke elektronisch vervormde “muziek’. Vaak tot ‘s-avonds laat vanaf soms 8 uur in de morgen. Het werd steeds erger. Verleden jaar begin januari waren de bewoners van betreffend huis begonnen om al rond 6:30 op zondag met het ‘’draaien’ van keiharde muziek.

  Ondanks dat we 300 m verder op wonen leek het net of de buren hun muziek op windkracht 10 hadden opstaan. Ramen dicht en airco aan helpt ook niet omdat de lage tonen van 100 Db dwars door alles heen gaan. Verder is het natuurlijk van den gekke dat iemand zijn huis hermetisch moet afsluiten omdat anderen zo asociaal om voor hun eigen ‘plezier’ anderen ernstig lastig te vallen. Zelf in Abrahamsz – 1 km verder op! – is de muziek nog te horen.

  Eerst hebben we diverse malen de politie gebeld. Die deed niets, pas toen ik dreigde de boel daar in de fik te steken hebben ze de woning bezocht. Het is toen 2 weken stil gebleven voordat het opnieuw begon. Weer naar de politiepost gebeld. 2 uren later was het kabaal afgelopen. Binnen 2 weken echter opnieuw keiharde muziek ondanks de Lock-down en de avondklok. Nogmaals politie gebeld. Enkele uren later konden wij de vogeltjes en de wind godzijdank weer horen. 6 maanden geleden zijn die ‘boomsleutelaars’ helaas opnieuw begonnen met hun KAI orgel en Tumba Stereo installatie terreur, want dat is het. Nu met iets minder volume en ze beginnen ‘pas’ om 3 uur en stoppen meestal ‘al’ rond 21:00. Nog wel 6 of 7 dagen per week.

  Op legio plaatsen heeft de wijde omgeving door deze asociale ‘muziek?’-hooligans ernstige overlast en bederft het leven van mensen. Als je er zelf iets van zegt komen ze met een mes of pistool om je te bedreigen, zelfs te verwonden of nog erger: te doden.

  Er wordt hier veel te veel gedoogd. Hoge boetes uitdelen net als bij overtreding van de Corona regels, dat helpt.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Steun Knipselkrant Curacao

Knipsel brengt regelmatig misstanden aan het licht met de nodige bewijzen en onderbouwing.
Als je de analytische blogs en naschriften van KKC waardeert kan je ons helpen dit nieuwsforum mogelijk te blijven maken.

Een donatie helpt onafhankelijke onderzoeksjournalistiek op de eilanden in stand te houden. Uw steun zorgt dat wij kunnen doorgaan met dit werk. Masha danki!

Geselecteerd bedrag € -

Vragen over doneren? Kijk hier voor meer informatie.

Zoeken

Recente reacties