DolfijnFM | Borden van Amparo op Palu Blanku hebben het moeilijk

De overheid gaat de illegale borden binnenkort weghalen op zijn kosten. Maar nog voordat dat gaat gebeuren, blies de wind er een aantal omver. Daarna reed een automobilist er een aantal aan gruzelementen. En dit weekend ging het ook mis | Extra

De partijpropagandaborden van Amparo dos Santos en zijn Kòrsou di Nos Tur op Palu Blanku hebben het moeilijk.

De overheid gaat de illegale borden binnenkort weghalen op zijn kosten. Maar nog voordat dat gaat gebeuren, blies de wind er een aantal omver. Daarna reed een automobilist er een aantal aan gruzelementen.

En dit weekend werd een groot deel van de nog resterende borden vernield. De man die dat deed, droeg militaire kleding en volgens de Éxtra had hij mentale problemen. De politie nam de man mee voor verhoor.

Bron: DolfijnFM

4 Reacties op “DolfijnFM | Borden van Amparo op Palu Blanku hebben het moeilijk

 1. Het is toch ongelooflijk dat TV zenders, politieke campagnes van deze Amparo dos Santos uitzenden.

  Laten we elkaar geen mietje noemen, dit is dezelfde man die voordat hij een politieke partij begon naar Sto. Domingo voor Justitie gevlucht was.

  De man heeft ooit bij de bouw van het nieuwe ziekenhuis zelfs geprobeerd om zijn zaken te vullen door terrein in Otrabanda te claimen. Om maar te zwijgen van het feit dat zijn halfbroer vastzit voor de moord op een politicus.

  Wat moet er in dit land gebeuren voordat de tv zenders zeggen van iemand als deze willen we geen geld hebben want dat is immoreel.

  Het zelfde zien we nu met een andere politicus een zekere Athly Maria nr. 6 op de partij van Rennox Calmes, Trabou pa Korsou.

  Op social media staat dat de man zijn vriendin knockout heeft geslagen. Het is toch ongelooflijk dat Direct TV de man een interview gunt waarbij de man zegt er is niets aan de hand terwijl Direct TV deze daad hoort af te keuren en juist de slachtoffer aan het woord moet laten.

  Het trieste van dit alles is dat Rennox Calmes die zichzelf een leider noemt niet eens weet wat statuten zijn en gelijk een brief schreef om deze Athly Maria uit de partij te zetten.

  Een leider die niet eens weet wat statuten zijn, nou daar moet de media toch gelijk korte metten mee maken zou je zeggen. Voordat we nog meer rotzooi in het parlement krijgen.

 2. Als de wind de echte Amparo omver wil blazen moet het wel een orkaan zijn.

 3. Helemaal goed dat de schurken uitgekotst worden.

 4. De Rechtsstaat

  Die woonwagenkampbewoners hadden het echt druk op die vermaledijde rotonde (di palu blanku).

  Vraagje aan ….. hoe zo op eigen kosten weghalen, aangezien die door toedoen van die anderen niet meer in de originele staat zijn?

  Djis puntra mi ta puntra, gai lolo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *