DolfijnFM | 65-jarige vrouw komt onder boete om gordel uit

De auto was bepakt en bezakt en ze kon niet goed bij de riem toen ze wegreed.

Een 65-jarige vrouw is gisteren onder een boete uitgekomen voor rijden zonder gordel. Dat meldt de Èxtra.

Zij vertelde de rechter dat ze die altijd draagt, en ook de dag dat agenten haar op de bon slingerden. Maar ze deed hem pas om toen ze al reed en dat had te maken met haar boodschappen.

De auto was bepakt en bezakt en ze kon niet goed bij de riem toen ze wegreed. De rechter geloofde de vrouw, gaf haar geen boete, maar wel een waarschuwing om de riem eerst om te doen en dan pas weg te rijden.

Bron: DolfijnFM

3 Reacties op “DolfijnFM | 65-jarige vrouw komt onder boete om gordel uit

  1. Ongelooflijk… Irma Lips strikes again.

    Hebben Brian Mariano en Cicely van der Dijs, waar Schottes prive fotoslaaf ranzige Ramsay Soemanta weer op bezoek is geweest voor een mierzoete kerstrapportage, hun straf inmiddels uitgezeten?

  2. Ja, edelachtbare, normaal koop ik mijn sieraden zelf en altijd in Punda, maar nu had ik haast, omdat ik naar een feestje moest, en ik miste nèt een bepaalde halsketting, gouden horloge en ringen. Toen heb ik die dus maar even geleend bij een huis waar ze toch maar lagen te verstoffen in de kast. Ik wilde ze na het feest terugleggen, maar ik werd door de politie tegengehouden. Nu kon ik ze niet terugleggen, en werd ik van een misdrijf beticht. En dat snap ik niet, edelachtbare, want zoals ik vertelde, kon ik niet eerst naar Punda, maar dus moest ik die sieraden wel gaan lenen in dat huis. En omdat ze er toch niets mee deden is het toch niet erg?!

  3. Ik had ook de gewoonte om eerst te gaan rijden en dan de gordel om te doen, maar omdat mijn echtgenote mij daar regelmatig op aansprak doe ik nu netjes eeste de gordel om (nou ja, ik moet eerlijk blijven: in 95% van de keren dat ik achter het stuur zit).

    Ben voor meer dan 100% voor het dragen van de gordel. Vandaag is er ook weer iemand – in dit geval een dame – die naar CMC moest met de ambulance omdat zij bij Kooijman Santa Rosa tegen de kont van haar voorganger reed. Gelukkig was de snelheid niet hoog. Ze zag niet dat de auto voor haar was gestopt om verkeer naar en van Kooijman even er tussen te laten. Waarschijnlijk was ze aan het APPEN, haar kammen, nagels knippen en lakken of zoiets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *