Extra | Journaal 22 december 2020

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands.

Bron: Extra

4 Reacties op “Extra | Journaal 22 december 2020

 1. Abraham Mossel

  [email protected] je hebt helemaal 100% gelijk. Als ik vroeger in de bouw een fout maakte of mijn personeel een fout maakte met een verhouding van kleur of sterkte kreeg ik als directeur van het bedrijf de kosten op mijn bordje en niet mijn personeel. Als het echt de fout van de werknemer of van meerdere was trapte ik ze erop staande voet uit de straat op, dat moeten ze hier met dat zooitje gespuis wat zich regerders noemt ook doen. Op geruimd staat netjes zou ik zeggen.

 2. Ministers, statenleden, directeuren en hogere kader van ministeries en overheidsbedijven IEDER HOOFDELIJK aansprakelijk maken voor de geleden schade!!! Als dat niet gebeurd, verandert er nooit wat!
  En dus veranderd er nooit wat.
  Elke regering vind dat het het recht heeft om besturen van overheidsentiteiten aan te stellen en zelf mogen bepalen wie werk gaat verrichten voor de overheid.
  Traditiegetrouw gaat dat naar Friends and family, al dan niet na het ontvangen van een “aanstelling vergoeding”. Die gaan dus niet verandwoordelijk gesteld worden voor de schade die door hun doen of laten is ontstaan. Zeker niet door de regering of personen die hun hebben aangesteld. Het publiekelijk beschuldigen van misdaad of onkunde zou betekenen dat ze zelf de verkeerde personen hebben geplaatst. En dat is onmogelijk. Erger wordt het nog als ze ook nog een “aanstelling vergoeding” hebben ontvangen.rrrr bij
  En zo modderen we door in een systeem dat in een wolk van alcohol, misdaad en onvrede is ontstaan in mei 1969.
  Maar ook hier ligt revolutie op de loer.
  Hoelang zal het nog duren voor dat de bevolking ziet dat de nieuwe elite geen afspiegeling is van hun. Maar dat ze voor de bevolking slechter zijn als hun voorgangers?

 3. Wanneer woorden de verantwoordelijke personen aansprakelijk gehouden? Emsley Tromp voor falend toezicht, Eric Garcia, Stephen Capella en Neysa Isenia plus de resp. commissarissen voor ondeugdelijk bestuur.
  Waarom moet iedere keer weer de gemeenschap opdraaien voor de fouten van dit soort clowns?
  Ministers, statenleden, directeuren en hogere kader van ministeries en overheidsbedijven IEDER HOOFDELIJK aansprakelijk maken voor de geleden schade!!! Als dat niet gebeurd, verandert er nooit wat!

 4. Noem de verhoging geen license fee maar Stephan Capella tax.

  Want dat is het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *