DolfijnFM | Oppositie neemt eigen advocaten in Kort Geding

Het kort geding dient vrijdag 7 augustus | Extra

De oppositie gaat eigen advocaten inzetten voor het kort geding in de zaak Shaheen Elhage. Die wil toetreding in het parlement afdwingen, nu de oppositie dat verhindert.

Chester Peterson en Sheldry Osepa moeten de honneurs waarnemen voor negen van de tien Statenleden. Marilyn Moses doet in die pool niet mee. De rekening gaat, als het aan de oppositie ligt, naar de Staten. Opvallend, want ieder Statenlid is persoonlijk gedagvaard.

Statenvoorzitter Ana-maria Pauletta die een eigen advocaat heeft aangesteld namens de Staten, reageert later vandaag op de aankondiging van de oppositie. Het kort geding dient vrijdag 7 augustus.

Bron; DolfijnFM

5 Reacties op “DolfijnFM | Oppositie neemt eigen advocaten in Kort Geding

  1. Ze moeten het zelf betalen dus dat lukt wel van hun salaris met 9 man. Een vriendenprijs -;)

  2. Blijkbaar heeft de oppositie niet veel vertrouwen in want anders nemen ze geen lichtgewicht als Osepa.

  3. Schandalige is dat ze willen dat de belastingbetaler gaat betalen voor hun advocaten.
    Ik neem aan dat dit niet mogelijk is

  4. Oh de holkruiper van Gerrit Schotte die denkt over van alles nog wat kennis te hebben. Hij werd gisteravond op tv geïntroduceerd als deskundige op het gebied van prijsbepaling van benzine en stroomprijzen. Het kan verkeren. Je blijft gieren hier.

  5. Curacao revisited

    heerlijk om deze klucht te zien, dit zie je nergens anders ter wereld! Het zoveelste bewijs dat onze “leiders” niet geschikt zijn voor hun verantwoordelijkheden. Laten wij snel een referendum houden over een BES constructie zodat wij onze toppers kunnen bedanken voor hun diensten, en hun salaris en pensioen ook meteen kunnen stopzetten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *