DolfijnFM | Gerrit Schotte stapt naar Ombudsman

Volgens de advocaten van de ex-premier komt dat omdat de Reclassering dreigt met een negatief eindadvies. | Extra

Gerrit Schotte had 24 juni al voorlopig vrijgelaten moeten worden, maar hij zit nog steeds vast. Hij stapt daarom naar de Ombudsman.

Volgens de advocaten van de ex-premier komt dat omdat de Reclassering dreigt met een negatief eindadvies. Een positief advies is nodig voor een voorlopige vrijlating.

De advocaten van Schotte zeggen in ochtendkrant Èxtra dat er wel een positief advies van de gevangenis zelf ligt. De voormalige premier zit een gevangenisstraf uit voor ambtelijke corruptie en witwassen.

Bron; DolfijnFM

6 Reacties op “DolfijnFM | Gerrit Schotte stapt naar Ombudsman

 1. Schotte, Jamaloodin en Constantia veroordeeld voor meerdere jaren cel.

  Maar hun laffe meelopers en vuile profiteurs, Ranzige Ramsay (Soemanta) en mafiameid/golddigger SStella van Rijn wordt nog steeds ingehuurd door het CTB respectelijk zit nogsteeds in Forti.

  Sloerie Stella werd zelfs door haar buurman op Julianadorp, Kennedy Ruggenaath, benoemd tot voorzitster van de commissie INTEGRITEIT!

  Wat vond de eigenaar van Miles Pietermaai er ook al weer van?

  En ja, wanneer gaat mafiameid Cicely eindelijk de bak in? Wordt zij de vrouwelijke Brian Mariano?

 2. Wanneer gaat Cicely nu de gevangenis in? Of gaat dit een Brian Mariano worden?

 3. Vrienden van de raaf g schotte hebben zoveel achterover gedrukt door zijn toedoen, nu komen ze niet over de brug .

 4. G doran zei laatst dat ‘t goed met hem ging, laat zitten wat zit en veel plezier met viswijf francisca.

 5. Abraham Mossel

  Ik weet niet wie nu wie voor de gek wil houden ?, zijn dat de expres niet wetende advocaten van Gerrit de Raaf of de Raaf zelf. Ik heb geen rechten geleerd maar bij mijn weten heeft Gerrit de Raaf 3 jaar gevangenis straf op gelegd gehad waarvan hij een jaar vervroegt in vrijheid kan worden gesteld bij goed gedrag, dus moet hij gewoon 2 jaar zijn straf onvoorwaardelijk uit zitten. gaat hij moeilijk doen in deze twee ( 2 ) jaar kan de rechter hem gewoon zonder probleem de volle drie jaar met aftrek van voor arrest uit te laten zitten. Gerrit de Raaf heeft al helemaal geen recht op vervroegde in vrijheid stelling en helemaal niet als hij in de laatste 5 maanden van zijn straf moeilijk gaat doen. Het probleem voor Gerrit de Raaf is ? dat als hij zijn 1.8 miljoen florijntjes niet betaal, gewoon na het uit zitten van zijn normaal veroordeelde straf niet vrij komt, en gewoon zijn straf van 3 jaar zonder vervroegde in vrijheid stelling mag uit gaan zitten, aangezien die 3 jaar gevang een geld straf is, dus heeft Gerrit de Raaf geen recht op 1 jaar vervroegde in vrijheid stelling. En dat weten Peppie en Kokkie ook donders goed, kom op vrienden van de Raaf en betaal effe snel die 1.8 boete voor Gerrit de Raaf en word dan ook direct verdachte voor ?????.

 6. En die 1,3 miljoen die hij de staat nog schuldig is en niet kan betalen? Daar stond toch een extra gevangenisstraf 3 jaar op. Kan hij toch net zo goed lekker blijven zitten of zijn wij nu gek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *