DolfijnFM | 18 jaar cel geëist bovenop bestaande straf van Joran van der Sloot

Hij zou door justitie daar gezien worden als de coördinator van drugssmokkel naar de gevangenis.

Aanklagers in Peru eisen achttien jaar en vier maanden cel tegen Joran van der Sloot.

Hij zou door justitie daar gezien worden als de coördinator van drugssmokkel naar de gevangenis. De Nederlander zit daar al een straf uit van 28 jaar voor de moord in 2010 op een 21-jarige Peruaans meisje.

Van der Sloot werd eerder al verdacht van betrokkenheid bij de verdwijning van de 18-jarige Amerikaanse Natalee Holloway op Aruba in 2005. Maar daar heeft hij nog nooit terecht voor gestaan.

Bron: DolfijnFM

3 Reacties op “DolfijnFM | 18 jaar cel geëist bovenop bestaande straf van Joran van der Sloot

  1. Abraham Mossel

    @ Plasje helaas kan ik in dit geval het woord HELAAS van jouw schrijven niet vatten. Als deze schoft ooit vrij komt in Peru staat er nog een verrassing voor hem te wachten in Amerika, daar word hij dan naar toe uitgeleverd in verband naar de Afpersing van de moeder van de spoorloos en voor eeuwig verdwenen Natalee. Hoop dat God bestaat en deze hufter 1e klas eeuwig in de Hel laat branden. Als het mijn dochter was geweest was hij al persoonlijk door mij kas wijlen geweest, zonder een probleem van mijn zijde, ik zou dan zeggen tegen de rechter op geruimd staat netjes en ging dan zelf rustig een paar jaar zitten, maar zou niks te kort komen in het Nederlandse gevang, elke dag zou ik heerlijk eten uit een hotel laten komen heb poennen zat om het jaren naar mijn zin te hebben in zo’n hok.

  2. Had Joran van de Sloot de dochter van een arme sloeber in Peru vermoordt, zat hij nu al in de casino te gokken. Helaas voor hem was Stephany de dochter van een bekende autocoureur.

  3. Abraham Mossel

    18 jaar voor een beetje drug smokkel ?, dat is gewoon weer een 1e prijsje geregeld door de vader voor de door hem vermoorde dochter van de vader, dit stuk ader gebroeid komt nooit meer los in Peru.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *