Dagblad070 | Corendon stopt met aanbieden coronatests

Minister noemde het idee om all-inclusive vakanties aan te bieden met vooraf een coronatest onverstandig, omdat die tests “schijnveiligheid” bieden | Harald Linkels

Reisorganisatie Corendon stopt per direct met het aanbieden van een sneltest op anti-stoffen tegen het coronavirus.

Er is te veel discussie over de test geweest de afgelopen dagen en die “voortdurende discussie over dit onderwerp draagt niets bij aan een oplossing van de coronacrisis, maar doet er eerder afbreuk aan”, meldt het bedrijf donderdag aan het ANP.

Minister De Jonge noemde het idee om all-inclusive vakanties aan te bieden met vooraf een coronatest onverstandig, omdat die tests “schijnveiligheid” bieden. Corendon-topman Steven van der Heijden noemde die uitspraken “heel vervelend”.

“Het was overduidelijk dat De Jonge twee dingen door elkaar haalde. We zouden nooit mensen op basis van zo’n sneltest op vakantie laten gaan”, zei Van der Heijden al eerder.

Bron: Dagblad070

Een Reactie op “Dagblad070 | Corendon stopt met aanbieden coronatests

  1. ericlapas

    “Minister De Jonge noemde het idee om all-inclusive vakanties aan te bieden met vooraf een coronatest onverstandig, omdat die tests “schijnveiligheid” bieden.”

    Deze uitspraak zou je juist van onze epidemioloog of van een politicus hierh verwachten want als dit doorging zaten wij aan “the receiving end”.

    Op een gegeven moment moeten wij ons vragen, wat is het grootste probleem, het coronavirus of de lollo’s die dit land regeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *