Curacao.nu | Vanavond controles samenscholingen

Persbureau Curacao

Volgens minister van Justitie Quincy Girigorie wordt bijvoorbeeld in Salina nog te veel samengeschoold | Persbureau Curacao

Willemstad – Een speciaal team bestaande uit leden van de politie, het vrijwilligerskorps en met ondersteuning van Defensie gaat vanaf vanavond patrouilleren om samenscholing tegen te gaan.

Volgens minister van Justitie Quincy Girigorie wordt bijvoorbeeld in Salina nog te veel samengeschoold. Het is niet toegestaan om met meer dan 4 personen bij elkaar te staan of te komen.

Bron: Curacao.nu

4 Reacties op “Curacao.nu | Vanavond controles samenscholingen

 1. Showroe di Emmastad

  Maatregelen een despoot waardig. En dat van een “jurist” met een wel zeer beperkte actieradius. @Pelikaan….. here’s busting your pathetic bubble: in NL zou, met zijn HBO-nivo opleiding deze “minister” , bv. als telefonist mogen aanschuiven om claims op rechtsbijstand af te wegen en te inventariseren, om aan een volwaardige advocaat voor te leggen ter beoordeling.
  Een blik op zijn trackrecord inzake de behandeling van wat op het kiezelsteentje “ongedocumenteerden” genoemd word geeft al aan dat zijn social graces ernstig aan revisie toe zijn en hij (en zijn hele apparaat) ver van internationaal recht moeten worden gehouden.. Him and his dogkennel.

 2. Girigorie is de enige minister die wat mij betreft nog overeind blijft in deze kleuterregering. Voert zijn taak uit voor zover mogelijk, met het zeer gebrekkige ambtenarenapparaat dat tot zijn beschikking staat. De overige ministers zijn muppets.

 3. As usual een volstrekt onzinnige post van @ Ericlapas.

 4. Het is wel raar dat hier op Curacao nog steeds mannen zijn die niet durven om uit de kast te komen.

  Blijkbaar zit dan geen positie als minister van Justitie meer in want wij weten hoe homoseksuelen hier op Curacao openlijk gediscrimineerd worden.

  Sommige mannen doen er alles aan om dat te verdoezelen soms gewicht heffen om macho over te komen of soms zelf trouwen.

  Er gaan geruchten rond dat Quincy Girigorie waarschijnlijk nr. 2 op de lijst van Miles Mercera plaats zal nemen. Wat zal het gezellig worden s’avonds laat met z’n tweetjes vergaderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *