Curacao.nu | Vanaf vandaag weer steun aanvragen corona

Persbureau Curacao

Ondernemers die verlies hebben gedraaid vanwege corona, kunnen ze tot maandag 2 november terecht bij het ministerie van Economische Zaken | Bea Moedt

Willemstad – Ondernemers kunnen zich vanaf vandaag aanmelden voor financiële steun over de maand oktober.

Als zij verlies hebben gedraaid vanwege corona, kunnen ze tot maandag 2 november terecht bij het ministerie van Economische Zaken. De ondernemers die eerder al steun hebben ontvangen hebben een e-mail ontvangen met een link.

Anderen moeten een mail sturen naar [email protected].  Je kan alleen maar steun ontvangen als je voor 16 maart bij de Kamer van Koophandel stond ingeschreven en omzetcijfers kan overleggen.

Bron: Curacao.nu

Een Reactie op “Curacao.nu | Vanaf vandaag weer steun aanvragen corona

  1. “Ondernemers kunnen zich vanaf vandaag aanmelden voor financiële steun”. Het lijkt alsof de media het moeilijk heeft want er komt weinig reclame inkomsten binnen.

    Het valt op dat bij Direct TV intussen een hoog personeel verloop is, daar zien we steeds meer Latinos in dienst, ze hebben zelfs een programma, “Latin Angels”. Het is bekend dat Latinos hier voor de helft van het geld 2 keer zo hard als de YDK wilt werken.

    Het valt op dat nu geen enkele media aandacht voor de groeiende armoede heeft, blijkbaar zijn ze bang om kritiek op het regeringsbeleid te hebben want dan kan je aanvraag zo onderaan de stapel terecht komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *