ParadiseFM | Muzikanten gaan demonstreren

Amak trekt aan de bel

Een deel van de muzikanten op Curaçao gaat vanmiddag demonstreren. Ze hebben er genoeg van dat ze al maandenlang geen inkomen hebben door de coronamaatregelen.

Organisatie voor de muzikanten en de entertainment industrie op het eiland, AMAK, organiseert vanaf vijf uur ’s middags een manifestatie. Die vindt plaats op het Wilhelminaplein in Punda.

Tijdens de manifestatie zullen leden van AMAK en verschillende muzikanten hun zorgen uiten over het feit dat de entertainment industrie al acht maanden plat ligt, terwijl de besmettingen niet afnemen.

Volgens AMAK blijkt daaruit dat het niet de uitgaanssector de bron is die een toename van het aantal besmettingen heeft veroorzaakt.

Bron: ParadiseFM

7 Reacties op “ParadiseFM | Muzikanten gaan demonstreren

 1. Wat muziek ? Wat de jongens spelen is geen muziek maar gabber.
  Zowel muziek als tekst. Wat ritmo combina, jullie bedoelen ritmo brua.
  Jullie zullen geen hulp krijgen totdat jullie muziek gaan maken. Iedereen moet voor zijn geld werken, dus jullie ook. Punto

 2. Fred Schiedam

  In Duitsland zijn de radio- en tv=stations verplicht om voor een bepaald percentage “live”-muzikanten te laten optreden. Dit wordt gesubsidieerd.

 3. Ze kunnen toch gewoon Statenlid worden, net als dansleraar Walroud en dj Doran.

 4. Wat heeft de eigenaar van Miles Jazz Cafe nog over de muzikanten hier gezegd? Nou ik ben geneigd om hem gelijk te geven vooral als ik zie dat in disco zaak midden in Punda doodleuk nog illegale CD’s blijft verkopen.

 5. Volgens AMAK blijkt daaruit dat het niet de uitgaanssector de bron is die een toename van het aantal besmettingen heeft veroorzaakt.

  Als de uitgaansector wel open is dan zouden er nog meer gevallen zijn.

  Misschien kan Giscard Felida een muziek festival organiseren?

 6. Oude mannen die op een of ander instrument tokkelen en geluid produceren die zo vals en eentonig is, in combinatie met een aandacht trekkende jonge dame die nog valser zingt dan mijn hond. En dan heb ik het nog niet over het aantal decibellen gehad. Geen wonder dat ze geen werk hebben. Ik zal ze in ieder geval nooit uitnodigen om een feestje op te luisteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *