Curacao.nu | Politie controleert 2500 auto’s

Persbureau Curacao

Hoeveel auto’s in overtreding waren is niet gemeld. Wel dat er vijf mensen naar huis gestuurd zijn omdat ze geen boodschappen deden of iets dat wel is toegestaan op straat | Extra

Willemstad – De politie heeft sinds maandag bijna 2500 auto’s staande gehouden om te controleren of de bestuurder wel de weg op mag.

In totaal zijn er ruim 3000 mensen gecontroleerd. Daarbij waren ook de militairen van Cde Curaçaose Militie betrokken. Hoeveel auto’s in overtreding waren is niet gemeld.

Wel dat er vijf mensen naar huis gestuurd zijn omdat ze geen boodschappen deden of iets dat wel is toegestaan op straat.

Bron: Curacao.nu

5 Reacties op “Curacao.nu | Politie controleert 2500 auto’s

 1. Showroe di Emmastad

  De Tonton macoute out in force tegen meerprijs, aangevuld met zgn. AntMil en weekendwarriors van VKC., die beperkingen van burgerlijke vrijheden met de gebruikelijke tact en hufterige bejegening met overgave controleren. Elementen van God’s Eigen Wapen (aka KMar), Kustwacht, observatieposten Marine op de kustlijn. En de A833 Karel Doorman onderweg met wat bevoorrading en hulptroepen voor, volgens de commandant nadrukkelijk “assistentie handhaving openbare orde”.
  Ik wens iedereen veel geluk met de democratische rechtsstaat op het kiezelsteentje Korsou.

 2. PER UUR, Knoekoe, te gek voor woorden!

 3. 50 gulden per uur toeslag?
  Of per dag?
  Als zo intensief hadden gecontroleerd in de pre corona tijd hadden we nu gouden wegen met diamenten zebra paden…..

 4. de belasting betaler

  Bonnen uitschrijven heeft geen zin, want er is geen juridische basis voor alle afgekondigde maatregelen.
  En 50 nafl/uur extra omdat onze incompetente overheid dit in het verleden heeft toegezegd, is een schande. (ik vind dat ambtenaren die hiervan gebruik maken preventief geruimd moeten worden)
  De ambtenarij heeft tot nu toe nog geen enkele stap gemaakt om de kosten te verlichten, wel het handje ophouden bij Nederland, maar niet in eigen vlees durven snijden. Zoals altijd zal de belasting betaler weer voor de kosten moeten opdraaien, terwijl de ambtenaren lachend van hun riante salaris genieten.

 5. Met een toeslag van 50 gulden per uur (da’s 8,000 per maand!) moeten er flink wat bonnen uitgeschreven worden om het salaris van oom agent terug te verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *