Curacao.nu | Inspectie sluit The Toko

Persbureau Curacao

De eigenaar van The Toko is boos en meldt in de Èxtra dat hij telefonisch contact had met de Inspectie om die te overtuigen dat alles in orde was. Tevergeefs | Extra

Willemstad – De Inspectie heeft gisteren een Bike & Breakfast op Jan Thiel gesloten.

The Toko, zoals het kleurrijke appartementencomplex heet, ligt aan het eind van de Caracasbaaiweg. Volgens de Inspectie zijn de papieren en vergunningen niet in orde.

De eigenaar van The Toko is boos en meldt in de Èxtra dat hij telefonisch contact had met de Inspectie om die te overtuigen dat alles in orde was. Tevergeefs. Volgens de eigenaar is het vaker gebeurd dat de Inspectie zich vergist en zijn zaak onterecht sluit.

Bron: Curacao.nu

2 Reacties op “Curacao.nu | Inspectie sluit The Toko

  1. Als zijn papieren in orde zijn, dan hoeft hij dat toch alleen te laten zien….Of zie ik dat verkeerd hmm..Je belt niet..laten zien die papieren pff….

  2. Misschien moet de eigenaar van de toko even bij Stephen Capella en Eric Garcia op bezoek, die hem wel kunnen uitleggen wat je in dit corrupte boevennest gedaan krijgt ‘onder de tafel’.

    De Grote Giro Graaiers Capella en Garcia hebben dat zeer duidelijk gemaakt bij Ctex.

    Of niet, Germaine Gibbs, destijds head of sales van Ctex en nu roeptoeter bij het Sehos als opvolgster van de baantjeszieke Clifton Wallet eh… Walle?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *