Curacao.nu | Om 9 uur duidelijk of oppositie opnieuw wegblijft

Persbureau Curacao

Het kan zijn dat er eerst nog een kort geding plaatsvindt, later vandaag, van Elhage zelf, die de rechter een besluit wil laten nemen | Caribisch Netwerk

Willemstad – Zo direct, om 9 uur wordt duidelijk of de vergadering in het parlement doorgang vindt en Shaheen Elhage als 21e lid toe kan treden tot de Staten.

Vooralsnog is het Statenvoorzitter Pauletta niet gelukt met de oppositie daarover te spreken. Mocht het voor de derde keer niet lukken, zo’n vergadering, dan wacht mogelijk ingrijpen door Nederland.

Het kan zijn dat er eerst nog een kort geding plaatsvindt, later vandaag, van Elhage zelf, die de rechter een besluit wil laten nemen.

Bron: Curacao.nu

3 Reacties op “Curacao.nu | Om 9 uur duidelijk of oppositie opnieuw wegblijft

  1. Laat ze nou toch nog even doorgaan met hun spelletje, ze hebben er zo veel lol in. Eventjes aan de winnende hand en dan gaan ze voor de bijl. Groter crimineel nest als deze volksverlakkers oppositie hebben we nog niet gehad.

  2. Laat de politie de statenleden oppakken en vastbinden op de stoelen van de staten

  3. Ingrijpen in deze kleuterschool die niets kan, en wel meteen. Men heeft genoeg onvolwassenheid laten zien, en weer is de conclusie dat we het gewoon niet kunnen en dat het land afhankelijk is van de mening van een criminele partij en wat ander loslopende totaal onwetende figuren, en dat voor een topsalaris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *