Curacao.nu | Martina wordt zondag nieuwe leider MAN

Persbureau Curacao

Vijf dagen later, op vrijdag 22 mei wordt de nieuwe partijleider weer beëdigd als minister van Economische Zaken | Persbureau Curacao

Willemstad – Steven Martina wordt komende zondag de nieuwe leider van de MAN. Hij is de enige kandidaat. Op die dag is er een online congres van de blauwe partij.

Martina volgt Hensley Koeiman op, die eerder al opstapte zonder aan te geven waarom. Vijf dagen later, op vrijdag 22 mei wordt de nieuwe partijleider weer beëdigd als minister van Economische Zaken.

Die post moest hij tijdelijk over laten aan Giselle McWilliam omdat Justitie een strafrechtelijk onderzoek naar hem was gestart vanwege een mogelijke integriteitskwestie. Maar het OM heeft de zaak uiteindelijk geseponeerd.

Bron: Curacao.nu

9 Reacties op “Curacao.nu | Martina wordt zondag nieuwe leider MAN

 1. MAN was bijna dood dankzij Corupshon Cooper.. Toch ineens weer populair geworden maar met haar neptonisme.

  Kan een PLKP 2 worden

 2. Curacao revisited

  Martina is wel een hoop gedoe voor Ruggie: Martina heeft zowat het grootste ego op Curacao dus die wil geen 2de viool spelen, komt gedonder van

 3. KK, denk dat gilbert Martina geen zoon is van Don Martina. Zou zo graag wat namen willen horen van politici die hun sporen verdiend hebben. Juancho da Costa Gomez als je die nog kent??

 4. Knoek-koe

  MAN staat bekend om haar flagrante familie nepotisme.

  Uit FOL, voortgesproten, de intelkectuelere variant van FOL, maar net zulke 30 di mei sympatisanten, die zo min mogelijk bemoeienis van Nederland willen, een soort valse autonomie nastreven, maar feitelijk gewoon er op los willen graaien zonder belemmering.

  Zie S en G Martina bij Ennia, HNO, ISLA, Fish Farm, etc zonen van Don Martina,

  Zie de Lastens, kinderen van J. Lasten een bekende MAN coryfee.

  Zie E Ysden, veel commentaar op NL, en nl se bemoeienis, ze is vast heel TROTS op de MAN, en waar woont ze nu? In nederland!

  Kijk naar Coopers,, synoniem.voor corruptie, heeft ook van alles geroepen over NL, bemoeienis en autonomie, zat ondertussen overal tussen met zijn zaakjes.

  Kijk Gijsbertha, recent zijn dochter aangesteld als …wat maakt het uit…..trekken uit de staatskas

  Het is allemaal zo doorzichtig,

 5. Djaka, van de regen naar de drup is een vooruitgang toch?

  Zo ben ik niet blij met de huidige regering maar liever MAN/PAR/PIN (rup) dan MFK/KdnT (regen).

 6. Van de regen in de drup .

 7. Curacao revisited

  Martina was een groot succes op economie: 1000 koeien, space travel, en insel air. Goede basis om ook als leider van de MAN door te groeien

 8. Je zou – gezien de uiterst positieve reacties van “@Henk” ten aanzien van alles wat MAN is – bijna denken dat hij een soort stropop is van deze partij??

  Altijd goed alles nog een keer na te lezen:

  https://knipselkrant-curacao.com//om-zaak-tegen-voormalig-minister-martina-geseponeerd/

 9. Prima, Martina is een zwaargewicht.

  Maar McWilliam heeft het ook prima gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *