Curacao.nu | Gerrit Schotte komt 27 november vrij, met enkelbandje

Persbureau Curacao

Conform gebruik kan een veroordeelde gevangene bij goed gedrag na twee-derde van zijn straf onder elektronisch toezicht vrij komen. | Extra

Gerrit Schotte mag niet nu al naar huis met een enkelbandje. Dat heeft de raadkamer gisteren besloten.

Maar echt lang hoeft Gerrit Schotte niet te wachten op zijn vrijlating. Hij komt op 27 november vrij, twee jaar na zijn definitieve veroordeling en uitspraak van de Hoge Raad.

Schotte kreeg drie jaar cel voor ambtelijke corruptie en witwassen en mag vijf jaar geen politiek ambt bekleden.

Conform gebruik kan een veroordeelde gevangene bij goed gedrag na twee-derde van zijn straf onder elektronisch toezicht vrij komen.

Bron: Curacao.nu

7 Reacties op “Curacao.nu | Gerrit Schotte komt 27 november vrij, met enkelbandje

 1. Heeft iemand van jullie hem onderdak gegeven?
  Kom op eerlijk zeggen ….,

 2. Abraham Mossel

  Ik had mij vergist in de straf die Gerrit de Raaf heeft gekregen van de rechter, als je in Nederland 3 jaar krijgt dan moet je normaal 2 jaar onvoorwaardelijk zitten en mag je bij goed gedrag 1 jaar eerder naar huis en wel zonder bandje Drekkie Bosnan HHHHAAAAAAAAAAAA, maar nu krijgt Gerrit de Raaf als nog een bandje voor 1 jaar en daar mag hij niet veder mee komen als zijn tuin hek, dus dat moet je zien als een open inrichting, je mag een beetje gras maaien en wat aan het huis schilderen met toestemming van je huurbaas, dus nog erger wat ik voor Gerrit in PETTO had Drekkieeeee Haaaaccuuuuuu. Het Om heeft dit ook gedaan om Gerrit HUuuuuuHHHaaaa straks zonder moeite op te pakken omdat hij 3 jaar het HOK in moet omdat hij die 1.8 miljoen niet kan schuiven aan de belasting ( geld van het volk ) en dat heeft zijn advocaat hem allang verteld.

 3. Drechi pa bosnan Tur

  Whuahauahauahahahaaauahauahaaaaaaa…. Ik lach jullie uit!!!!!!!
  Drechi pa bosnan Tur!!!!!
  Vooral Bram met zij eindeloze “gerrit de Raaf-retoriek” Hoe scharetlach je in het Haitiaans, Bram? Jij en je schoonvader moeten het weten.

 4. Ik weet wat , misschien kan hij een boek schrijven .
  Wie weet .
  Ami tabata un bon yu di korsou .
  Was getekend ………. ………

 5. Showroe di Emmastad

  Shackle the SOB.

 6. Zoud de braakneigingen opwekkende ranzige Ramsay Soemanta hem opwachten?

  En Gerrits Geisha / Schottes Sloerie, mafiameid Stella van Rijn?

  Of zou deze Anuschka Covaaanse golddigger geen interesse meer in de platzakke Schotte hebben, nu ze de man van 30 miljoen Edward Heerenveen aan de haak geslagen heeft?

 7. Tsja, wat moet je er nog van zeggen. In de gevangenis had hij niets meer witgewassen? En zeker ook geen gevangenisfraude gepleegd? Ja, dacht ik al. Tsjonge, jonge, wat een aardige man, die moeten we maar gauw vrijlaten! En die veroordeling, daar praten we niet meer over. We beschouwen het gewoon als een jeugdzonde.

  Dus, nu weer snel de achterstand inhalen. Die enkelband doet het in het zwembad toch al snel niet meer. Misschien wil Maduro wel een reisje aanbieden naar El Dorado, diep in Venezuela.
  Want een rat verandert nooit van gedrag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *