Curacao.nu | Curaçao versoepelt avondklok

Persbureau Curacao

Na 04.30 ‘s ochtend mogen mensen weer op straat | Antilliaans Dagblad

Vanaf vanavond mogen mensen een uurtje langer op straat. De avondklok begint nu om middernacht in plaats van 23.00 uur. De avondklok werd in september ingesteld om besmettingen in het uitgaansleven te voorkomen.

Na 04.30 ‘s ochtend mogen mensen weer op straat, een half uurtje eerder dus.

Volgens minister-president Eugene Rhuggenaath wordt zo langzaam weer teruggegaan naar het normale leven op het eiland. De versoepeling is volgens de minister-president vooral prettig voor restaurants, die nu de deuren een uur langer mogen openhouden.

Trùk di pan mogen de deuren nu van 18.00 tot 23.00 uur openen en restaurants en bars op een hotelterrein mogen tot het tijdstip dat op de economische vergunning is aangebleven, openblijven.

Op publieke plaatsen en in restaurants mogen muzikanten weer achtergrondmuziek spelen. Liveoptredens zijn toegestaan met
een maximum van vier muzikanten, inclusief technici. In kerken
wordt zang nog niet toegestaan.

Bron: Curacao.nu

3 Reacties op “Curacao.nu | Curaçao versoepelt avondklok

  1. Voor t zingen de kerk uit wordt aanbevolen !!

  2. Anuschka Cova laat weten dankbaar te zijn dat ze een uur langer kan gold diggen in Omundo en San Tropez.

  3. Ja, het is ook zo sneu voor al die toeristen die hier hun corona komen uitzieken. Kunnen ze eindelijk weer naar een kroeg of restaurant, zouden ze om 23u moeten stoppen met zuipen. Dat kan toch niet?! Dat is slecht voor het toerisme, de economie, de ondernemers, de steekpenningen, de regering. (punt!)
    Voor kerken wordt geen uitzondering gemaakt, want dat is opium voor het volk, en drugs zijn verboden. Bovendien komen de toeristen niet voor een kerk hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *