32 C
Willemstad
• maandag 22 juli 2024

Extra | Journaal 19 juli 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, July 18, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 18 juli 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Wednesday, July 17, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 17 juli 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Tuesday, July 16, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertisement -spot_img

Curacao.nu | Dienstverlening Girobank rustig verlopen

HomeMediaCuracao.nu | Dienstverlening Girobank rustig verlopen

Persbureau Curacao

Je kunt ook gewoon betalen met je pas, totdat je saldo op is of de 10.000 piek is bereikt | Persbureau Curacao

932 klanten van de Girobank zijn gisteren hun geld komen halen bij een van de filialen in Scharloo (336), Janwé (322) en Jan Noorduynweg (275).

Vandaag zijn deze kantoren ook weer open, vanaf negen uur tot half vier. Maandag is de bank weer open op reguliere tijden. Het filiaal in Zuikertuin Mall blijft vooralsnog gesloten.

Op de website van de Centrale Bank zijn persberichten en veel gestelde vragen (in Papiaments & Engels) geplaatst: https://www.centralbank.cw/girobank-nv/press-releases.

Bron: Curacao.nu

6 reacties

 1. Stephen Capella is CPA, maar komt als accountant natuurijk never nergens nunca nooit niet meer aan de bak.

  Wie gelooft er in de handtekening die zichzelf en zijn moeder schandalig verrijkt heeft en daarmee een bank naar een faillissement heeft gebracht?

  Al controleert hij 1,000 keer beter dan Victor Bergisch, Anthony ‘Centje’ Cijntje en Henry Jourdain: aan Stephen Capella kleeft de stinkende geur van fraude en corruptie.

  Van zijn geroofde geld kan hij in zijn villa in Zuurzak nog enkele Jaren genieten, maar zijn vuile reputatie neemt Stephen Capella mee zijn graf in en, erger nog, zijn kinderen en kleinkinderen zullen ermee moeten leven.

 2. ….”400 miljoen schuld veroorzaakt, duizenden mensen hun spaargeld kwijt, honderden werknemers hun baan kwijt”…..

  Niet alleen de Giro Bestuurders
  ●Eric Garcia,
  ●Stephen Capella en
  ●Neysa Amnesia mogen

  Maar ook RvC leden
  ●Anthony Cijntje,
  ●Willem van Bokhorst,
  ●Philip Martis,
  ●Ivan de Windt en
  ●Dieudonné van der Veen?
  Geeft die laatste niet hele dure trainingen Good Coroprate Governance? Voor dummies dan wel te verstaan, want hij past zelf niet toe wat hij bij andere preekt! Bij de loodgieter thuis lekt de kraan is een spreekwoord die voor al die zogenaamde AO/IC experts van RvC leden van toepassing is.

  Dan hebben we nog de miljoenen verdiemende opeenvolgende zichzelf op de bortsklopeende CBCS “presidentes”:
  ●Tromp
  ●Hasselmeyer
  ●Romero

  Tromp en Hasselmeyer die elkaar een dikke pastschi van Naf 100.000 hadden toegespeeld omdat ze de “fantastische” brandjesblus actie hadden ondernomen om de GIRO bank onder curatele te stellen. Als ze wat voortvarender te werk waren gegaan en werkelijk deugdelijk (preventief) toezicht hadden gehouden voor die miljoenen die ze verdienen had het nooit zo ver hoeven te komen.

  Beide heren zijn met rechtszaken bij de CBCS vertrokken omdat ze zichzelf zo goed achtten dat ze respectievelijk eisten dat ze tot aan hun pensioengerechtigde leeftijd een presidentsalaris uitbetaald moesten krijgen ( Tromp) of Hasselmeyer die eiste nog 5 jaar lang als interim president aan te blijven( Dios spar hende i CBCS) en uitbetaald te krijgen na zijn 60 jarige pensioenleeftijd omdat hem dat was toegezegd door een mede directeur nog wel. Over pastechis toespelen.

  Wat een corrupte bende is het daar eigenlijk bij de CBCS ( Tara Ashes, Zus) , vandaar dat Traa daar moest komen, en ook weer zo gauw mogelijk weg moest, want hij zit de graaiende kliek bij de CBCS behoorlijk vervelend in de weg!

  En dan last but not least Chos Romero die de boel bij de CBCS zo goed onder controle had dat hij het zich kon permiteren om elke dag klokslag 5 uur bij de Heeren happy hour kon aanschuiven en op dinsdagen ook nog eens doorschoof naar de Omundo night byside jacht en flínk doorhaalde tot de kleine uurtjes!
  Danki danki danki!!!

  En niet te vergeten Giro’s huisaccountant Erick Statius van Eps van Ernst & Young Accountants op Curaçao, die in 2012 nog een goedkeurende verklaring afgaf. Als je hun recruterings advertentie mag geloven zijn ze de integriteit- en professionaliteitzelve.

 3. 400 miljoen schuld veroorzaakt, duizenden mensen hun spaargeld kwijt, honderden werknemers hun baan kwijt.

  Eric Garcia, Stephen Capella en Neysa Amnesia mogen van geluk spreken dat ze niet in Zuid Amerika wonen. Daar hadden ze al lang tussen 6 plankjes onder de grond gelegen.

 4. En waarom publiceert Cbcs geen persbericht in het Nederlands? Curacao heeft 3 officiele talen waaronder Nederlands. Was er geen tijd voor een vertaling omdat alle Cbcs medewerkers om 4 uur bij happy hour moesten zijn?!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties