Curacao.nu | Dertien coronacases erbij op Curaçao

Persbureau Curacao

Naast de 299 mensen in quarantaine, liggen er vijf patiënten in het ziekenhuis

Met dertien nieuwe cases erbij heeft Curaçao nu 970 besmettingen sinds het begin van de corona crisis in maart. 665 patiënten zijn inmiddels hersteld, 299 zitten momenteel in quarantaine.

Van de dertien nieuwe patiënten zijn acht cases te herleiden naar bestaande besmettingen. Vijf positief geteste mensen zijn nog niet te herleiden.

Een persoon die gisteren positief werd getest, bleek eerder al positief getest te zijn. Die telt niet mee als nieuwe besmetting.

Naast de 299 mensen in quarantaine, liggen er vijf patiënten in het ziekenhuis. Een meer dan gisteren. Op de intensive care ligt één patiënt.

Bron: Curacao.nu

4 Reacties op “Curacao.nu | Dertien coronacases erbij op Curaçao

 1. Klopt wat je zegt @Eclapas. Het CHATA figuur kijkt wel uit.
  Vandaag weer 17 erbij.
  Het gaat dus gestaag door!

 2. Heb laatst een Colombiaans kamermeisje gesproken en zij vertelde mij dat ze met 10 mensen, volwassenen en kinderen in één huis wonen. We zien de CHATA woordvoerder regelmatig smeken voor meer toerisme maar zelf leveren ze geen enkele bijdrage om de verspreiding van het virus te stoppen.

  Kan me voorstellen dat een hoteleigenaar geen YDK Porko in zijn hotel wilt maar ze kunnen toch op z’n minst hun werknemers een hotelkamer aanbieden, voorkomt het reizen in slecht geventileerde bussen en voor sommigen ook overbewoning.

  Geeft toe het scoort wel minder dan voedselpaketten uitdelen.

 3. In feb weekeinden wordt minder getest.
  Het bekende vertekende beeld weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *