Curacao.nu | ‘Vier vluchten per week tussen Curaçao en Bonaire’

Persbureau Curacao

Doel maatregel is te voorkomen dat grote groepen passagiers naar Bonaire afreizen

Gezaghebber Edison Rijna van Bonaire wil het aantal vluchten tussen zijn eiland en Curaçao beperken. Er zou alleen nog maar gevlogen worden van maandag tot en met donderdag en maximaal een vlucht per dag.

Volgens Rijna zijn daarover inmiddels afspraken gemaakt met de twee luchtvaartmaatschappijen die de route tussen Bonaire en Curaçao onderhouden: Divi Divi Air en EZ Air.

Doel van de maatregel is om te voorkomen dat grote groepen passagiers naar Bonaire afreizen. Sinds de voorzichtige opening van de grenzen voor passagiers uit andere landen, weliswaar met overlegging van een negatieve PCR test, kunnen passagiers uit bijvoorbeeld de Verenigde Staten in theorie via andere eilanden doorreizen naar Bonaire.

Rijna kondigde eerder aan dat Bonaire in elk geval tot medio november nog dicht zou blijven voor rechtstreekse vluchten uit de Verenigde Staten.

Bron: Curacao.nu

5 Reacties op “Curacao.nu | ‘Vier vluchten per week tussen Curaçao en Bonaire’

 1. Volgens mij is er nog iets wat Edison Reina zou moeten willen beperken.

 2. Curacao nu zou het sieren wat duidelijker de beweegreden aan te halen.

  Luchtvaartnieuws:
  https://luchtvaartnieuws.nl/nieuws/categorie/2/airlines/nog-maar-vier-vluchtdagen-per-week-tussen-curacao-en-bonaire

 3. Gelijk heeft hij.
  Hij diet sowieso alles in samenspraak met NL.

 4. Ik heb nog een beter idee. Gooi de hele grens met “isla inutil “ Bonaire dicht. We hebben helemaal niks aan.

 5. Abraham Mossel

  Gezaghebber Rijna doet net of hij regelt of de KLM hoe dan ook regelt hoeveel toeristen er welkom zijn op Bonaire, hij heeft niks nada te zeggen, het is NL die de lakens uit deeld en niet Rijna. NL wil geen corona broed plaats hebben op Bonaire, daar hebben ze geen opvang plaats genoeg en moet het zieke spul? allemaal opgevangen worden in NL. En alle niet ingeschreven platzak figuren willen niet meer uit NL weg, of met een zak vol geld willen ze wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *