30 C
Willemstad
• zaterdag 20 april 2024

Extra | Journaal 19 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, April 18, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 18 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Telegraaf | Uitspraak in zaak tegen Jamel L. over doodsteken AH-medewerkster

DEN HAAG - De rechtbank in Den Haag doet donderdag uitspraak in de zaak tegen Jamel L. over het doodsteken van een supermarktmedewerkster van een Albert Heijn...

Democracy now! | Wednesday, April 17, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 17 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

Carls’ blog | Transitie

HomeBlogsBlog Carlson ManuelCarls’ blog | Transitie
Is Carls op weg Carolina te worden?

We dachten net: Wat is onze gevmin toch stil. His excellencies weekly report met elke keer weer tientallen actiefoto’s van Carls is al maanden niet verschenen. Ook hebben we nooit meer gehoord over de tien gratis tickets die hij had geregeld voor studenten.

We gingen ons bijna zorgen maken: Hij zal toch niet overwegen ermee te kappen? Maar danki Dios zagen we Manuel junior deze week zoals we hem kennen: op carnavalsvakantie op Curaçao.

Uiteraard op kosten van de zaak want Pisas’ protegé was wel zo slim het koninklijke bezoek aan te grijpen om er een dienstreis van te maken. Stel je voor dat de koning zou roepen: “Hé Pik, waar is die clown van je?”

Boze geruchten willen ons doen geloven dat Carls ondanks de gesloten grens ook nog even naar Venezuela is overgewipt om aan zijn metamorfose te werken. Een foto die de redactie van Knipsel kreeg toegestuurd lijkt dat te bevestigen.

Uiteraard hebben we een forensisch expert onderzoek laten doen naar de authenciteit van de foto. We zijn er duizend procent zeker van dat er niks gefotoshopt of anderszins aan gesleuteld is.

Het trekken van conclusies laten we graag aan de fantasie van de lezers over.

Stay tuned.

Bron: Knipselkrant Curacao

KKC naschrift

Meer over capriolen van de Curacaose gevolmachtigde minister in Nederland leest u hier.

9 reacties

 1. Het Curaçao huis en het gev.machtig min-sisterschap zijn tot een ware farce verworden. Het is naast een enorme verspil- en verknoeipost, dat niets zinnigs oplevert voor Curaçao , vooral een schaamtepost. Na deze foto is het zo klaar als een klontje waar ministers mee bezig zijn. Met zichzelf en mooi zijn voor het volgende kiekje. “Misterie” van kiekjes, bezoekjes afleggen en handjesschudden zou een betere benaming zijn.

 2. Oops….en via biz Ik zie je zo!-class net op tijd op de rots, want er kwam een cruiseboot vol appetijtelijks binnen. Laat zijn horoscooplezende, bijbelvaste moraalpredikende pater familias dit maar niet horen.
  Go ahead, Carolina dear……strike a pose !

 3. En wanneer gaan de MIL boeken open en wordt er daadwerkelijk een klacht ingediend tegen deze clown! Als zelfs de KLM zich voegt bij de Metoo beweging kunnen we hier niet achterblijven, vind ik.
  Wat een misbaksel zeg.

 4. Dat deze mislukte blokfluitspeler met het IQ van een leguaan GevMin in Den Haag kan worden zou voor Nederland voldoende reden moeten zijn om van alle Corona leningen dit jaar volledige aflossing te eisen. Kan makkelijk, gezien het feit dat onze payaso MinFin alle belastingschulden tot 2017 met een pennestreek heeft kwijtgescholden.

  PS
  Hoe is het met alle MOU’s die payaso Pik Pisas tijdens zijn peperdure snoepreis naar Dubai heeft afgesloten? Een half jaar later heb ik nog geen sheik hier gezien.

 5. De man staat symbool voor wat er mis is binnen het “lands”bestuur.
  Het gaat er om wie je kent niet wat je kan.
  Fondsen gebruiken voor persoonlijke doeleinden is eerder regel als uitzondering.
  Amper een poging ondernemen om te ontkennen of je activiteiten te “verbergen” is de regel, en gewoon doorgaan tot je mandaat is verlopen om daarna te genieten van een wel verdiend pensioen.
  Zolang er niets aan deze symbolen wordt gedaan kan de politiek niet serieus genomen worden en gaat er niets aan het wanbestuur veranderen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties