Asjes: ‘Wiels blijft koste wat kost Gevolmachtigd Minister’

Interview met MinPres Ivar Asjes door Rick Hart

Marvelous MarvelyneWillemstad – “Of u het nou leuk vindt of niet, Gevolmachtigd minister Marvelyne Wiels blijft in het kabinet Asjes Gevolmachtigd minister, dat verzeker ik u”, dat zei premier Ivar Asjes vanmiddag tijdens de persconferentie van de Ministerraad naar aanleiding van vragen van Radio Hoyer 2.


En dat terwijl het Parlement nog haar oordeel moet vellen over de mogelijke onregelmatigheden bij de benoemingen binnen het Curaçaohuis door Marvelyne Wiels. Ook de onduidelijkheden rondom haar cv zullen in dat debat ter sprake komen. Maar voor Asjes staat klaarblijkelijk al vast dat Wiels koste wat koste op haar post blijft.

De vraag die Radio Hoyer 2 stelde was naar aanleiding van de afwezigheid van Wiels bij het afscheid van Gevolmachtigd minister Edwin Abath van Aruba. Wiels werd daar vervangen door de plaatsvervangend Gevolmachtig minister Robert Candelaria.

Radio Hoyer 2 vroeg Asjes of Wiels afwezig was omdat ze uit de wind wordt gehouden of is ze intussen buitenspel gezet?

Bron: Versgeperst Radio Hoyer

 

Bronnen

To Top

0 Reacties op “Asjes: ‘Wiels blijft koste wat kost Gevolmachtigd Minister’

  1. Zijn ware antidemocratische aard steekt de kop weer op, we hebben een dictator als minister president.

  2. Dom, dommer, Asjes. In plaats van je Gevolmachtigde Minister zelf naar huis te sturen vanuit je eigen Kabinet (= aantonen over zelfreinigend vermogen te beschikken), verschuif je de verantwoordelijkheid naar de Staten (= hoogste bestuurlijke orgaan van het land). Tsja, toen Ivar Voorzitter van de Staten was, gebeurde er helemaal niets daar in dat gebouw, want hij hield alles tegen. Maar onder voorzitterschap van Mike Franco is het daar veel beter geworden, een democratisch, warm sfeertje zullen we maar zeggen, in tegenstelling tot de dictatoriale vrieskast die Asjes er eerder van had gemaakt. Wat een domme man zeg die Ivar, in plaats van 1 Minister naar huis, laat hij straks het hele Kabinet vallen. Nou ja, eigenlijk maar beter ook, dan hoeven we die kop van hem ook niet meer te zien. De overige Ministers zijn het ook niet waard om in deze coalitie verder te regeren, zij bieden geen enkel tegengeluid tegen de One Man Show van Ivar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *