Aqualectra sluit filiaal in Barber

Aqualectra

Aqualectra sluit filiaal in Barber

WILLEMSTAD — Nutsbedrijf Aqualectra sluit per 1 september het filiaal in Barber. Aanleiding voor dit besluit is het alsmaar dalende aantal klanten dat van dit filiaal gebruikmaakt. Op dit moment is er slechts één betaaldienst in het filiaal aanwezig. Het besluit is overigens ondertussen meegedeeld aan Plataforma Bándabou, dat zich sterk maakt voor belangen van bewoners en ontwikkeling van het gebied.

Het besluit is volgens Aqualectra door vertegenwoordigers van Plataforma Bándabou begripvol ontvangen. Tijdens het overleg tussen functionarissen van Aqualectra en Plataforma Bándabou is er ook gesproken over initiatieven van het nutsbedrijf om klanten te stimuleren om hun rekeningen dichter bij huis te betalen.

In dit verband heeft Plataforma Bándabou aangegeven meer bedrijven in het gebied te zullen stimuleren tot aansluiting op het betaalnetwerk van Aqualectra. Dit met het doel om het aantal betaalpunten in Bándabou te verhogen.

Het filiaal in Barber zal op 29 augustus voor het laatst open zijn. Klanten wordt aangeraden om bij de betaalpunten niet alleen hun rekeningen van Aqualactra, maar ook die van andere nutsbedrijven te betalen via zaken die gebruikmaken van de betaalsystemen Pagafásil en Pagomátiko, terwijl de rekeningen ook online betaald kunnen worden via de lokale banken.

Bron: Amigoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *