AntilliaansDagblad | Oud-minister van Sint Maarten helpt mee

Nu het aantal positieve gevallen van Covid-19 weer toeneemt en de werkloosheid ook blijft stijgen, bevinden veel gezinnen zich in een moeilijke financiële situatie.

Philipsburg – Voormalig Vromi-minister Christopher Wever heeft de krachten gebundeld met Sant Nirankari Mission ‘om een glimlach op de gezichten van mensen te toveren’.

Dat meldt The Daily Herald. Afgelopen zondag werden er door deze samenwerking meer dan 40 zakken met niet-bederfelijke etenswaren geleverd aan gezinnen in een aantal van de meest kwetsbare gebieden in de gemeenschap.
Wever legt zijn keus voor deze samenwerking als volgt uit:

,, Met de missie van de organisatie om een synoniem te worden van eenheid, liefde, vrede, verdraagzaamheid, onbaatzuchtige dienstverlening en mededogen zijn al haar algemene principes in lijn met mijn kernwaarden.”

Nu het aantal positieve gevallen van Covid-19 weer toeneemt en de werkloosheid ook blijft stijgen, bevinden veel gezinnen zich in een moeilijke financiële situatie. In sommige gevallen moeten er zelfs keuzes gemaakt worden tussen het kopen van voedsel of het betalen van rekeningen.

,, Ik geloof dat er geen bijdrage of inspanning is die te klein is, omdat elk klein gebaar een echt verschil kan maken in iemands leven. Daarom zal ik blijven doen wat we kunnen en de hoeder van onze broeder zijn”, zei Wever.

Bron: Antilliaans Dagblad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *