Ingezonden | Bedankje krantenbezorger

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Naam bij redactie bekend aan het woord.

Vergeet de trouwe krantenbezorger niet. Van mij krijgt hij/zij de jaarlijkse fooi. Omdat ze ‘s nachts bezorgen, zet ik tegen de avond een envelop met grote letters ‘voor de krantenbezorger’ rechtop in mijn brievenbus. Ze hebben het verdiend.

Naam bij redactie bekend,
Curacao

Een Reactie op “Ingezonden | Bedankje krantenbezorger

  1. Ik heb ook een envelop geplaatst.

    Als het mij wat beter gaat doe ik er volgend jaar ook nog wat in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *