AntilliaansDagblad | Knops bezoekt Bonaire, Aruba en Sint Maarten

Staatssecretaris Raymond Knops ANP

Kralendijk – Staatssecretaris Raymond Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) brengt van 3 tot en met 7 januari een werkbezoek aan Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

Op Bonaire wordt de staatssecretaris ontvangen door gezaghebber Edison Rijna en waarnemend Rijksvertegenwoordiger Jan Helmond. Er staan gesprekken met het Bestuurscollege en de Eilandsraad op de agenda. Verder gaat de staatssecretaris in gesprek met young professionals en brengt hij een bezoek aan de dienst Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV).

Op Aruba staat een audiëntie bij gouverneur Alfonso Boekhoudt op de planning, waarna de Knops een bezoek aan het Horacio Oduber Hospital brengt. Vervolgens vinden er gesprekken plaats met minister-president Wever-Croes, minister Bikker van Justitie, Veiligheid en Integratie, de ministerraad en procureur-generaal Ter Steege. Ook gaat de staatssecretaris langs bij het Rode Kruis, Aruba Hotel and Tourism Association en de voedselbank om de gevolgen van het coronavirus op het eiland te bespreken.

De staatssecretaris sluit zijn bezoek aan de eilanden af op Sint Maarten, waar hij ontmoetingen heeft met Gouverneur Holiday en minister-president Jacobs.

Verder staan er bezoeken aan een aantal ondernemers en vertegenwoordigers van verschillende ngo’s gepland, om de ervaringen van het afgelopen jaar te bespreken. Op alle drie de eilanden wordt het bezoek afgesloten met een persmoment.

Bron: Antilliaans Dagblad

5 Reacties op “AntilliaansDagblad | Knops bezoekt Bonaire, Aruba en Sint Maarten

 1. @kunte van jouw geld gereisd, hou dan je kop. En dpbt també.

 2. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

 3. Het afgelopen jaar hebben Antilliaanse regeringsleiders veelvuldig Nederland bezocht om te bedelen voor geld. Dat had toch ook wel goedkoper gekund. Misschien per tele- conference of zoom.

 4. Het januari snoepreisje op kosten van de belastingbetaler. Die ongelooflijk arrogante zak – sorry, ik kan het niet bondiger samenvatten – heeft absoluut niet het beste voor met de eilanden.
  En inderdaad bij bezoek zegt hij, terwijl hij kijkt naar een stervende corona patiënt of een voedselpakket ontvangende moeder: “o, is dat nu het Volk?”

 5. Drechi pa bosnan Tur

  Heeft deze man nog nooit van tele- conferencing gehoord??
  Zegt Zoom hem niets???
  Gaat hij visjes, geiten en doodzieke mensen bekijken? Is een bezoek aan de voedselbank weer een perfecte Photo Opp???
  Hoe meer ontvangers van voedselpaketten op de camera, hoe beter???
  Hou toch op!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *