Ingezonden | No Flow

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Naam bij redactie bekend aan het woord.

Ik wacht al sinds 21 november op Flow. Ze hebben tweemaal een afspraak met mij gemaakt maar NO FLOW. Geen telefoontje van ‘sorry’, geen nieuwe afspraak nada. Ze zijn sowieso moeilijk te bereiken en de dames die de telefoon aannemen zijn niet degenen die de afspraken maken. Zij moeten dat doorgeven aan een afdelingshoofd dat blijkbaar geen tijd heeft voor deze klant, geen tijd heeft een klacht af te handelen, geen tijd om een fout te corrigeren.

Ondertussen is mijn kaso door minstens drie verschillende zeer vriendelijke dames aan hem doorgegeven maar NO FLOW, nada. Flow heeft ook geen Customer Service by the way; toen ik een chat met ze opzette, kreeg ik als antwoord dat there is nobody available to answer my question.

Ik heb begrepen dat er mensen zijn die overwegen een rechtzaak te beginnen tegen Flow. Kunnen zij a.u.b. aangeven waar men terecht kan om zich aan te sluiten? Mijn naam en adres zijn bekend bij de redactie. Als ik die hier plaats zal ik nooit een Flow-aansluiting krijgen.

Naam bij redactie bekend,
Curacao

8 Reacties op “Ingezonden | No Flow

 1. Afgelopen week hebben wij VIER uur buiten onder een Flow tent moeten wachten eer wij naar BINNEN KONDEN. Dan ben je binnen maar nog niet aan de beurt. Geen mogelijkheid om tijdens het wachten even naar het toilet te gaan. Een oudere man met problemen ging ieder half uur achter het pand ( aan de Gosieweg ) een plas doen. Toen wij eindelijk naar binnen mochten bedankte de mijnheer van de Sequrity ons voor ons geduld. Dat dan weer wel. Bellen, mailen , appen, bij iedere groenteboer op het eiland kan het zo’n beetje. Bij een telecombedrijf kan het niet. Misschien dat iemand dat ons kan uitleggen.

 2. Flow is zo Slow!
  Flow is a big no no!

 3. Netflix aanschaffen. Of nog gemakkelijjker; een TV box, her en der verkrijgbaar; honderden channels voor zo’n 25 a 30 floro’s /maand.

 4. Ga jij eens voor de geinigheid proberen met Kook van Selikor van gedachten te wisselen over wat je van zijn bedrijf vindt. Succes, en dream on!!!

  Kom de heer Kook vrij vaak tegen bij happy hours. Helaas gaat het met Selikor steeds slechter.

 5. Drechi pa bosnan Tur

  Brian,
  Er zijn daar mensen zelfs op de vuist gegaan daar!!
  En heeft het geholpen?? NEEN! Het wordt met de dag erger.
  Ga jij eens voor de geinigheid proberen met Kook van Selikor van gedachten te wisselen over wat je van zijn bedrijf vindt. Succes, en dream on!!!
  How stupid can you be??? When is enough stupidity enough??

 6. @Drechi, Lukt mij altijd wel. Net zo lang wachten of hard op gaan praten.
  Heeft niets te maken of het Brian S is maar niemand wil uiteindelijk bomboshi in zijn zaak… en dan gaan er mensen achter komen dat de manager de hele dag niets uitspookt. Dat is natuurlijk als ik al geen andere ingangen heb wat ik wel heb bij aardig wat bedrijven.

 7. Drechi pa bosnan Tur

  Wat een naieveling zeg..
  Alsof de Manager, omdat het Brian S betreft, WEL uit zijn kamer komt om Meneer Brian hoogstpersoonlijk te woord te staan, omdat het Brian S is….

 8. Zeker een makamba.. Bellen en online werkt hier niet.

  Gewoon langsgaan en meteen eisen dat je met de manager spreekt werkt beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *