AntilliaansDagblad | 207 Nieuwe positieve gevallen in weekend

Vandaag vindt er een persconferentie plaats om 15.00 uur met meer informatie over de ontwikkelingen rondom Covid-19 | Antilliaans Dagblad

Willemstad – Op Curacao worden al enkele dagen op rij meer dan 100 nieuwe coronabesmettingen per dag geregistreerd. Afgelopen weekeinde kwamen er 207 nieuwe gevallen bij: op zaterdag 101 en gisteren 106.

Daartegenover staat dat 24 personen zijn hersteld, wat het totaalaantal actieve gevallen op 1.222 brengt.

Van de nieuwe registreerde besmettingen zijn er 41 gekoppeld aan al bekende gevallen. 3 Personen werden in het buitenland geïnfecteerd en de bron van de overige 163 is nog onbekend.

Sinds het coronavirus Curaçao in maart bereikte zijn er 2.364 bevestigde besmettingen geweest. Momenteel liggen 11 personen in het Curacao Medical Center, waarvan 4 op de intensive care. 6 Patiënten zijn ontslagen uit het ziekenhuis.

Het epidemiologisch team van het ministerie van Gezondheid, Milieu en Natuur gaat ondertussen door met het verrichten van contactonderzoek.

Vandaag vindt er een persconferentie plaats om 15.00 uur met meer informatie over de ontwikkelingen rondom Covid-19. Aanwezig zijn minister van Justitie Quincy Girigorie en epidemioloog Izzy Gerstenbluth.

Bron: Antilliaans Dagblad

3 Reacties op “AntilliaansDagblad | 207 Nieuwe positieve gevallen in weekend

  1. Verklaar je nader @Stanley. Aan de term “schijnt dat” heb ik niets. Wil vaststaande feiten lezen.

  2. Stanley goed dat je dit meldt, wie weet wordt er nu nota van genomen.

  3. Misschien moeten ze eens gaan kijken bij de grootste supermarkt op het Eiland.
    Daar schijnen veel medewerkers besmet te zijn, Maar als ze het melden worden ze ontslagen. Dit is dus een ZEER grote besmettingsbron.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *