Amigoe | PS voert druk op OM op

De bestuurs- en Statenleden van de PS

De bestuurs- en Statenleden van de PS

WILLEMSTAD — Coalitiepartij Pueblo Soberano (PS) gaat de druk op het Openbaar Ministerie (OM) opvoeren om het onderzoek naar de moord op haar politiek leider Helmin Wiels zo snel mogelijk op te lossen.

Met dit doel voor ogen houdt de PS woensdag 6 mei, daags nadat de partij herdenkt dat Wiels twee jaar geleden werd vermoord, in de ochtenduren een protestmanifestatie in de binnenstad.

Tijdens deze manifestatie zal er ook een lijst van aandachtspunten met betrekking tot het onderzoek aan het OM worden overhandigd, zo werd vanochtend bekendgemaakt tijdens een persconferentie van de partij.

Op de foto bestuurs- en Statenleden van de PS.

Bron: Amigoe

6 Reacties op “Amigoe | PS voert druk op OM op

 1. We kunnen het niet eens zijn met uitspraken, dat is ons goed recht. Maar hoe je het ook wendt of keert Lips is rechter. De enige mogelijkheid om van haar af te komen is dat het Ned min v Justitie haar terugtrekt. Misschien flink aan de bel trekken, anders zie ik dat niet snel gebeuren.

 2. Beste heer Held, noem Irma Lips geen rechter, dat is teveel eer. Ze is een persiflage van een rechter die in het theater thuis hoort.

  Als ze een drievoudig doodrijder niet bestraft, zal ze witwasser Gerrit S. dan dadelijk wel veroordelen? Ik sluit niet uit dat ze oordeelt dat Gerrit S. met alleen 2 jaar MAVO niet wist wat hij deed.

  Om privacy redenen heb ik de naam van de verdachte niet voluit geschreven.

 3. stanley Held

  Alweer de rechter haar naam gebruiken, is het Satire?

 4. Voer ook alvast maar de druk op onze incapabele rechters (Irma Lips!) op.

 5. Welke manifestatie? Deze partij moet z’n hand in eigen boezem steken i.p.v. van het volk te belazeren met politieke geintjes. Eerst uitleggen wat een verdachte in de moordzaak op de vorige leider nog in de PS doet.

 6. Abraham Mossel

  Waarom geen protestmanifestatie op 5 mei , maar op 6 mei. Omdat er op 5 mei geen hond komt, daar dit een vrije dag is en de PS mensen lekker gaan zwemen bij marie pam poen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *