Amigoe | Onderzoek moord Gato niet klaar

Onderzoek moord Gato niet klaar

Onderzoek moord Gato niet klaar

WILLEMSTAD — De zaak tegen de Colombiaan Gonzalo R.T. (52) voor de moord op de dertigjarige Luz Elena Rodriguez Rivas (ook uit Colombia) werd vanochtend pro forma behandeld. Het onderzoek is nog niet klaar.

T. zit sinds zijn aanhouding op 13 december vorig jaar vast en de zaak moest dus vanochtend conform de wettelijke termijn voorgedragen worden aan de rechter. De inhoudelijke behandeling van de zaak laat nog even op zich wachten. Dan zal R. ook terechtstaan voor het in bezit hebben van een revolver .38 special van het merk Smith & Wesson.

De centrale meldkamer van de politie kreeg iets voor half tien in de avond van 13 december een melding binnen over de dode vrouw. Volgens het politiebericht destijds rukte een patrouille uit naar de woning, ter hoogte van de ingang van de vuilstortplaats en trof de vrouw op de grond in de woning aan met steekwonden in de borst, het gezicht en schouder, en naast haar het gebruikte mes. Dat werd in beslag genomen, net als het lichaam voor schouwing.

Volgens het OM echter, werd de vrouw met voorbedachten rade doodgeschoten met genoemd wapen. Wat er precies op de bewuste dag is gebeurd dat leidde tot de moord op de vrouw, wordt dus later tijdens inhoudelijk behandeling over enkele maanden bekend.

Bron: Amigoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *