AD | Koninklijk paar viert 15-jarig huwelijk in Rotterdam

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima bij het Koninklijk Paleis waar zij in januari een nieuwjaarsontvangst hielden voor genodigden. © ANP

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima bij het Koninklijk Paleis waar zij in januari een nieuwjaarsontvangst hielden voor genodigden. © ANP

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben vanmiddag in Rotterdam met de lunch bij sterrenrestaurant Joelia hun 15de trouwdag gevierd.

Het koninklijk bezoek aan het haute-cuisinerestaurant zat aan de straatkant . Ondanks de raamfolie waren Willem-Alexander en Máxima voor meerdere mensen goed te herkennen. Ze bleven even staan voor de zaak om een fotootje te maken.

,,Het was heel bijzonder toen ze binnen kwamen lopen”, zeiden twee vrouwen die vlak bij het koningspaar zaten. ,,Ze waren heel herkenbaar. We hebben niet gezien wat ze aten. Ze moeten ruimte hebben voor intimiteit.”

Ook sterrenkok Mario Ridder wilde na afloop niet kwijt wat hij had voorgeschoteld aan de vorst en vorstin.

Abraham

Willem-Alexander en Máxima hebben nooit losgelaten of ze vaste gebruiken hebben rond de viering van hun trouwdag. De publieke agenda, voor zover bekendgemaakt was vandaag leeg. Het koningspaar houdt ook na vijftien jaar graag details over huwelijksdag en huwelijksreis voor zich.

De koning heeft, zoals hij het zelf vorige maand formuleerde, een ontmoeting met ‘ene meneer Abraham’ in het vooruitzicht wanneer hij op 27 april 50 jaar oud wordt.

Bron: Algemeen Dagblad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *