31 C
Willemstad
• zondag 24 oktober 2021 19:07

Laatste reacties

- Advertentie -

AD | Hele vwo-klas SGB geslaagd

Hele klas geslaagd: ‘Class of 2019’ Liseo Boneriano

Kralendijk – De SGB maakt de resultaten van de eindexamens altijd pas na de tweede termijn bekend. Maar voor de vwo-klas is dat dit jaar niet nodig. Alle leerlingen zijn namelijk al na de eerste termijn geslaagd.

Afgelopen woensdag werden op Liseo de geslaagden bekendgemaakt en op de Kaya Grandi waren volgens de SGB al veel toeterende auto’s met ouders en geslaagden te zien en te horen.

Ook drie andere onderwijsvormen van de SGB (vmbo, mavo en havo) hebben het heel goed gedaan bij het eerste tijdvak. Maar die resultaten worden zoals gebruikelijk pas na het tweede tijdvak bekendgemaakt. Dat staat gepland voor 28 juni.

- Advertentie -

Er zijn nog leerlingen die hard moeten werken om een mooi cijfer te halen voor hun herkansing en zo alsnog te slagen en hun diploma te krijgen. De vwo-scholieren van de ‘Class of 2019’ van het Liseo Boneriano kunnen alvast in alle rust van hun vrijheid genieten en zich voorbereiden op een vervolgstudie.

Bron: Antilliaans Dagblad

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

 1. @Wim
  Ze kunnen beter een verkeersdeskundige naar Curacao halen ( 1x ticket , 1x daggeldvergoeding, 1x hotel) en die dan aan honderden YDK een verkeers en wegennet training geven.

  Nu gaan er een dansleraar, een huisarts en zes andere statenlid coryfeeën feestvieren in Europa maar er zijn intussen alleen maar meer gaten in de weg bijgekomen.

 2. @Wim
  Ze kunnen beter een verkeersdeskunidge naar Curacao halen ( 1x ticket , 1x daggeldvergoeding, 1x hotel) en die dan aan honderden YDK een verkeers en wegennet training geven.

  Nu gaan er een dansleraar, een huisarts en zes andere statenlid coryfeeën feestvieren in Europa maar er zijn intussen alleen maar meer gaten in de weg bijgekomen.

 3. Helaas geven we het geld liever uit aan peperdure snoepreizen van dansleraar Stefan Walroud en mislukte huisarts Marilyn Mozes, samen met 6 andere verkeersonbenullen van Statenleden naar hi-tech verkeersbeurzen in Europa.

  Wat heeft die reis nu eigenlijk opgeleverd, Walroud?

  En dan bedoel ik niet je riante daggeldvergoeding.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | Opnieuw coronadode in het CMC

Persbureau Curacao Op Curaçao is opnieuw een dodelijk slachtoffer gevallen als gevolg van Covid. Die viel in het CMC. In totaal zijn nu 173 mensen overleden door het...

PBC | SDKK: geen enkele gevangen heeft vier vingers verloren

Persbureau Curacao WILLEMSTAD- De SDKK is niet blij met het nieuws dat een gevangene vier vingers is verloren door slechte medische zorg vanwege een worminfectie. Dat nieuws gaat...

PBC | CBCS: Economische opleving geen garantie voor duurzaam economisch herstel

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Dit jaar stijgt het bedrag dat Curaçaoënaars met elkaar verdienen nauwelijks, maar volgende jaar komt het bruto nationaal product in de buurt van 6,2...

Volkskrant | Machtigste drugsbaas van Colombia opgepakt na jarenlange klopjacht

De politie en het leger van Colombia hebben zaterdag tijdens een gezamenlijke operatie de leider van de beruchte drugsbende Clan del Golfo opgepakt. Het land had een...

DH | RST arrests two in fraud investigation linked to post-Irma cleanup at PJIA

PHILIPSBURG--On Friday October 22, 2021, the Recherche Samenwerkingsteam (RST) arrested two people and conducted searches at two houses and at the addresses of two businesses on Sint...

Ingezonden | Praise The Lord, The Lord be praised

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...
- Advertentie -