AD | Hele vwo-klas SGB geslaagd

Hele klas geslaagd: ‘Class of 2019’ Liseo Boneriano

Kralendijk – De SGB maakt de resultaten van de eindexamens altijd pas na de tweede termijn bekend. Maar voor de vwo-klas is dat dit jaar niet nodig. Alle leerlingen zijn namelijk al na de eerste termijn geslaagd.

Afgelopen woensdag werden op Liseo de geslaagden bekendgemaakt en op de Kaya Grandi waren volgens de SGB al veel toeterende auto’s met ouders en geslaagden te zien en te horen.

Ook drie andere onderwijsvormen van de SGB (vmbo, mavo en havo) hebben het heel goed gedaan bij het eerste tijdvak. Maar die resultaten worden zoals gebruikelijk pas na het tweede tijdvak bekendgemaakt. Dat staat gepland voor 28 juni.

Er zijn nog leerlingen die hard moeten werken om een mooi cijfer te halen voor hun herkansing en zo alsnog te slagen en hun diploma te krijgen. De vwo-scholieren van de ‘Class of 2019’ van het Liseo Boneriano kunnen alvast in alle rust van hun vrijheid genieten en zich voorbereiden op een vervolgstudie.

Bron: Antilliaans Dagblad

4 Reacties op “AD | Hele vwo-klas SGB geslaagd

 1. ericlapas

  Als ze ook op scholen frauderen, is het hek van de dam.

 2. Graai & de Raaf Consultancy

  @Wim
  Ze kunnen beter een verkeersdeskundige naar Curacao halen ( 1x ticket , 1x daggeldvergoeding, 1x hotel) en die dan aan honderden YDK een verkeers en wegennet training geven.

  Nu gaan er een dansleraar, een huisarts en zes andere statenlid coryfeeën feestvieren in Europa maar er zijn intussen alleen maar meer gaten in de weg bijgekomen.

 3. Graai & de Raaf Consultancy

  @Wim
  Ze kunnen beter een verkeersdeskunidge naar Curacao halen ( 1x ticket , 1x daggeldvergoeding, 1x hotel) en die dan aan honderden YDK een verkeers en wegennet training geven.

  Nu gaan er een dansleraar, een huisarts en zes andere statenlid coryfeeën feestvieren in Europa maar er zijn intussen alleen maar meer gaten in de weg bijgekomen.

 4. Helaas geven we het geld liever uit aan peperdure snoepreizen van dansleraar Stefan Walroud en mislukte huisarts Marilyn Mozes, samen met 6 andere verkeersonbenullen van Statenleden naar hi-tech verkeersbeurzen in Europa.

  Wat heeft die reis nu eigenlijk opgeleverd, Walroud?

  En dan bedoel ik niet je riante daggeldvergoeding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *