AD | Curaçaohuis: Waarom niet villa Bon Air?

Kas di Kòrsou is nu nog gehuisvest in Villa Bon Aire aan de Wagenaarweg, in een ambassadewijk op de grens met Scheveningen

Kas di Kòrsou was gehuisvest in Villa Bon Aire aan de Wagenaarweg, in een ambassadewijk op de grens met Scheveningen

Tot aan de verhuizing naar de Prinsegracht was het Kabinet van Gevolmachtigde minister Marvelyne Wiels gehuisvest in de zeer representatieve kantoorvilla Bon Air aan de Wagenaarweg 13 in Den Haag, in een groene wijk waar veel ambassades zijn gevestigd.

De 475 vierkante meter waren ruim voldoende voor een staf van – inclusief stagiaires – 20 medewerkers. De huurprijs van het pand bedraagt 85.000 euro per jaar.

Dat is minder dan de helft van de geschatte jaarlijkse onderhoudskosten van de onlangs gekochte panden aan de Prinsegracht 63-65.

Bron: Antilliaans Dagblad
Dossier: Marvelyne Wiels – Gevolmachtigde Minister van Curaçao

3 Reacties op “AD | Curaçaohuis: Waarom niet villa Bon Air?

  1. fijn dat we nu een nieuw pand hebben de Minister kan nu eindelijk in haar h aar dienstwoning wonen. Geen toelage meer van 2800 euro meer en betalen of inhouden van salaris, want wonen in een dienstwoning is een vorm van inkomen.

  2. Fraudelyne let niet op het geld van de belastingbetaler. Peperdure BMW, chauffeur, kofferdrager, vazen, keukens, maandelijkse vakantiereizen (businessclass en 5 sterren hotel)… ze pakt wat ze pakken kan.

  3. Yep, verhuizen vanuit een diplomatenwijk naar de Schilderswijk.
    Yep, that’s doña en don nadie wiels en asjes.
    Just ordinary low class people. They cannot distinguish quality from rubbish.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *