26 C
Willemstad
• woensdag 12 mei 2021 07:10

AntilliaansDagblad | Geld in overheidskas eerder op

Willemstad - Door allerlei extra overheidsuitgaven in verband met de covidpandemie zal het Curaçaose liquiditeitstekort zich al eerder aandienen dan verwacht. Dit schrijft demissionair premier Eugene Rhuggenaath (PAR)...

AntilliaansDagblad | Twintig nieuwe Statenleden beëdigd

Willemstad - Twintig Statenleden hebben gisteren ten overstaan van gouverneur Lucille George-Wout de eed afgelegd. Demissionair premier Eugene Rhuggenaath (PAR) schitterde door afwezigheid. Hij stuurde de avond...

ParadiseFM | Nieuwe Statenleden vanochtend ingezworen

De nieuwe Statenleden zijn vanochtend ingezworen. Zij hebben voor de Gouverneur van Curaçao hun eed afgelegd. De komende vier jaar zullen zij het volk vertegenwoordigen in het...

ParadiseFM | Kettingbotsing op Nieuwe Havenweg

Een vrachtwagen is eind van de ochtend op drie personenauto’s geknald. Dat gebeurde bij de stoplichten van Nieuwe Havenweg bij Coca Cola. Niemand raakte gewond, wel is er...

NOS | ‘Pfizer sluist miljardenwinst weg via Nederland’

Vaccinproducent Pfizer sluist een groot deel van zijn winst weg via belastingparadijzen, waaronder Nederland, Luxemburg en Ierland. Dat meldt Follow The Money (FTM). In Nederland zou Pfizer...

Democracy now! | Tuesday, May 11, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaAD | Aangifte van overheidsdirecteuren

AD | Aangifte van overheidsdirecteuren

‘Documenten geven vertekend beeld’ | Met verspreidde documenten

UTS overheids-nv directeur Paul de Geus werd voor het uitvoeren van zijn publieke taak met publiek geld het meest vorstelijk beloond met nafls 1.144.247 gulden per jaar. Dat is bijna 100.000 gulden bruto per maand: “geen commentaar”  | Extra

Willemstad – De vier directeuren van overheidsgerelateerde entiteiten van wie documenten zijn verspreid waarop onder andere hun vermeende salaris bekend wordt gemaakt, gaan naar alle waarschijnlijkheid aangifte doen. Dat blijkt uit een vragenronde door deze krant.

De desbetreffende directeuren – Philip Martis van SVB, Paul de Geus van UTS, Franklin Sluis van BTP en Yamil Lasten van Curoil – willen in dit stadium geen commentaar leveren, maar betreuren allemaal dat privégegevens op straat zijn beland.

Volgens verschillende van de directeuren stroken de verspreide documenten bovendien niet met de werkelijkheid of geven ze een vertekend beeld.

SVB overheids-nv directeur Philip Martis werd voor het uitvoeren van zijn publieke taak met publiek geld eveneens vorstelijk beloond met nafls 1.125.666 gulden per jaar. Dat is iets minder dan 100.000 gulden bruto per maand: publiekmaking “ongehoord” | Foto Extra

Op de verzamelloonstaat van de Belastingdienst van Martis staat vermeld dat hij jaarlijks een bedrag van 1.125.666 gulden zou opstrijken. In het geval van De Geus zou het gaan om 1.144.247 gulden; bij Sluis om 747.306 gulden; en bij Lasten om 827.704 gulden. Daar tegenover staat dat Martis op jaarbasis 517.540 gulden aan loonbelasting kwijt zou zijn; De Geus 501.356 gulden; Sluis 299.635 gulden en Lasten 338.689 gulden.

Opmerkelijk is dat op de verzamelloonstaat van zowel De Geus als Lasten onder de nieuwwaarde van hun auto een bedrag van boven een miljoen wordt genoemd.

Martis laat kort tegenover deze krant weten dat hij zelf geen kennis heeft genomen van de documenten, maar er inmiddels wel over heeft gehoord.

,,Wij (de vier directeuren, red.) gaan samenzitten om ons op vervolgstappen te beraden. We gaan waarschijnlijk zelf ook aangifte doen, dus in dit stadium ga ik geen commentaar leveren. Wat ik wel wil zeggen is dat dit ongehoord is. Het gaat om privé-informatie van personen”, aldus de SVB-directeur.

BPT overheidsdirecteur Franklin Sluis werd voor het uitvoeren van zijn publieke taak met publiek geld riant beloond met nafls 747.306 per jaar. Dat is iets meer dan 60.000 gulden bruto per maand: “vastgesteld salaris, niet onderhandeld”

Sluis geeft eveneens een korte reactie en laat weten dat de verspreide documenten op z’n zachtst gezegd uit hun context zijn gerukt. ,,En wanneer dit soort dingen uit hun verband worden gerukt, kan dat gevaarlijk zijn voor het bedrijf of de persoon in kwestie en bovendien behoorlijk wat verwarring veroorzaken.”

Sluis benadrukt tot slot dat hij nimmer heeft onderhandeld over zijn salaris. ,,Toen ik werd aangesteld, kreeg ik een salaris dat was vastgesteld. Ik heb daar nooit over onderhandeld”, aldus de BTP-directeur. Hij vindt het goed dat er meer transparantie komt in de uitgaven van overheidsgerelateerde entiteiten, maar hierbij moet ook rekening worden gehouden met het recht op privacy dat iedereen geniet. ,,Dat geldt niet alleen voor mij, maar voor iedereen.”

De Geus wilde desgevraagd geen commentaar leveren en liet alleen weten dat ze de situatie aan het analyseren zijn om zich op vervolgstappen te beraden.

Curoil overheidsdirecteur Yamil Lasten werd voor het uitvoeren van zijn publieke taak met publiek geld riant beloond met nafls 827.704 per jaar. Dat is iets minder dan 70.000 gulden bruto per maand: “ik ga niet in op persoonlijke details”

Ook Lasten was kort in zijn reactie: ,,Ik ga niet in op persoonlijke details. We gaan in ieder geval vergaderen en dan aangifte doen.”

Bron: Antilliaans Dagblad

Naschrift KKC

Paul de Geus (UTS en CETX/Dataplanet) nafls 1.144,274 (2019)
Philip Martis (SVB) nafls 1.125.666 (2015)
Yamil Lasten (Curoil) nafls 827.704 (2019)
Franklin Sluis (Bureau Telecommunicatie en Post) nafls 747,306 (2015)

salaris loonstrook Paul de Geus (UTS) 20190420 nafls 1.144,274 | balkjes

 

salaris loonstrook Philip Martis (SVB) 2015 nafls 1.125.666 | balkje

salaris loonstrook Yamil Lasten (Curoil) 20190502 nafls 827.704 | balkjes

salaris loonstrook Franklin Sluis (BTP) 2015 nafls 747,306 | balkjes

salaris loonstrook Paul de Geus (UTS) Franklin Sluis (BTP) Philip Martis (SVB) en Yamil Lasten (Curoil) | b… by Black Lion on Scribd

45 reacties

 1. en als iedereen ook nog weet hoeveel geld de geus c.s. met o.a. zijn kmpg vriendje henk de zeeuw heeft gestolen en verduisterd bij uniqa in suriname, dan zou het o.m. deze clowns meteen oppakken, allemaal gemeenschapsgeld

 2. Documenten geven een vertekend beeld????
  -alle overheids nv’s maken wel winst?
  -klantvriendelijkheid is geweldig?
  -geen vriendjespolitiek?
  -van incompetentie is totaal geen sprake?
  -niveau van deze gasten is tip top?
  -geen zakkenvullers en graaiers?
  Neen, want de documenten geven een vertekenend beeld.
  NOS MES POR, hahaha

 3. Dat de heren nu aangifte hebben gedaan is prima. Zullen ze van anderen nu eindelijk te horen krijgen dat salarissen van openbare functies openbaar zijn. Wat een arrogantie overigens om aangifte te doen!

 4. @de Graaier,
  Niemand, ook de Graaier niet, kan mij overtuigen dat er hier niet op de man wordt gespeeld door bepaalde sujetten. Jij begint over Curaçaose Chirurgen, maar als ik hetzelfde doe, “dan ben ik bezig met op afkomst (jij noemt het “Koloniale achtergrond”) af te rekenen”…….
  Je reinste “Ley di Trektu” Graaier!
  Build a bridge, and get over Drechi pa bosnan Tur.

 5. Tot nu toe weerleggen geen van de ad hominem argumenten die je @ DPBT aanhaalt de “lange tenen” stelling!

  Probeer iets meer op de argumenten , iets minder op iemands, koloniale achtergrond of intellectuele (in) capaciteit te richten.

  Ook een zwakbegaafde of een racist kan het qua argumenten bij het rechte eind hebben!
  Tip is oprecht Goed bedoeld!

 6. @ drechi pa bosnan Tur
  Nou nou nou.
  Jouw argument……. hun zijn betere “arbeidsvoorwaarden- onderhandelaars dan de regering etc”……….. en conclusie; blij dat deze “slimmeriken” jouw geld bewaken?!
  whahahaha die stelen van jou net als ze van mij stelen. Met alle problemen en tekorten die UTS, SVB enz. hebben vind je het schappelijk dat deze nietsnutten zoveel verdienen? Tja…………. verdacht verdacht verdacht.

  Alibaba en de veertig rovers…… Tristu!!!

 7. @CR (en zijdelings “de Graaier”)
  Goh…. Het leek er anders wel verbazend veel op CR. Want, wat heeft “het neger zijn” nu in God’s naam met de YDK, en wat dat betreft met mij te maken? Jij had het er over dat jou correctiemachine er zelf Neger van maakte als het Drechi zag. Dus…… Ik ken YDK’s die blanker zijn dan dan Donald Trump!! Dus je liegt dat je mij niet specifiek moest hebben.

  En Graaier: Ik heb toen ik je voor het eerst las hier op KKC, bij een Nederlandse chirurg 99% van mijn hersenen weg laten halen, om op die manier te proberen op gelijke hoogte wat intelligentie betreft met JOU te komen. Die ene overgebleven procent is nog te hoog gegrepen, want zelfs dat haal je niet!!! Of de Nederlandse chirurg….. is van hetzelfde niveau als de Taams chrurgen???????????

 8. Op dit eiland hebben we dringend een dozijn bekwame chirurgen nodig,
  om al die lange en overgevoelige tenen in de Curaçaose cultuur te amputeren.

  P.S Liefst een chirurg die niet uit het SEHOS, of Taams komt waar ze of het verkeerde lichaamsdeel amputeren, of ze je laten wachten tot je een ons weegt.

 9. @Drechi: ik val jou niet aan, ik val alleen de mentaliteit van de YDK aan waarbij kritiek leveren niet mogelijk is anders ben je racistisch bent, het doodgewoon is dat je via vriendjes, familie of byside een baan regelt, mensen niet presteren en lekker hun zakken vullen en als ze dan gepakt worden gepikeerd raken. Curacao verdient gewoon beter leiderschap en een eerste goede stap is om mensen op basis van bekwaamheid te selecteren ipv dat zij YDK zijn of uit een bepaalde familie komen

 10. @Allen:
  Dit is maar een idee hoor. Jullie hoeven het niet te accepteren. Wat meer is: omdat het van Drechi pa bosnan Tur afkomt, denk ik zelfs dat jullie het niet zullen WILLEN accepteren. Maar dit idee heeft enkel en alleen met “efficiëntie”te maken. Over efficiëntie gesproken……

  Het lijkt er op dat jullie aan het “papegaaien” zijn: Stel: Als Knoek Stier iets zegt, bemoeit Kaat zich er ogenblikkelijk mee, alleen in haar eigen bewoordingen. Brian wil ook van zich laten horen, zegt hetzelfde, op zijn manier. CR, de “Salu” (= zout) van KKC, is o zo bang om niet gezien te zijn, en doet hetzelfde, alleen misschien op een dommere manier.

  Waarom nemen jullie geen gemeenschappelijk standpunt in als het Drechi pa bosnan Tur betreft.?Het scheelt hoor.
  Maak de fout niet te denken dat als jullie als een “pack of wolves” heel dapper SAMEN Drechi drechi pa bosnan Tur aanvallen, hij er moe van wordt hoor. Hij ervaart het hoegenaamd niet als een soort “slijtageslag”. Het helpt dus niet!!!!! Hou het kort: omwille van de andere KKC lezers, ok?

 11. “Waarom laat de SVB elke keer de schulden zo hoog oplopen? Wetend dat je van een kale kip niets kan plukken. En Ja, Dan ben jij als CEO of Directeur daar verantwoordelijk voor!”
  @Brian S: hier raak je de essentie van het probleem. De YDK directeur maakt zich alleen druk om zijn salaris, niet of zijn werk enig effect met zich mee brengt. Onder Tromp zijn Giro en ENNIA totaal mis gelopen, niet dat het Tromp ook maar iets kan deren

 12. @Brian:
  “Is goed massa…..” Brian de Bomba is er ook. Was ik even vergeten.
  Ik vind het heel tof van je dat je, ondanks dat je weet dat alles relatief is, toch meent het voor CR hier op te moeten nemen.
  Geloof me: hij heeft daar zelfs Brian niet voor nodig. Hij kan het zelf wel.
  En als het hem en jullie even niet voor de wind gaat, dan kunnen jullie altijd nog op ras overstappen, he CR?. Doet het hier altijd goed onder jullie.
  Ga echter gerust jullie gang hoor dames. Ik eet er echt geen boterham minder door. Wat meer is: ik kom eerder aan van al dat lachen.

 13. “Dhr Martis is wereldberoemd op Curacao: buiten Curacao gaat hij nergens dit “markt conforme” salaris verdienen” @ CR

  Klein Curaçao

 14. @Drechi, Waarom zeg je niets over al die bedrijven (Plaza Hotel, Insel Air) die failliet gaan met miljoenen schulden aan de SVB. Wie is daar schuldig aan? Waarom laat de SVB elke keer de schulden zo hoog oplopen? Wetend dat je van een kale kip niets kan plukken. En Ja, Dan ben jij als CEO of Directeur daar verantwoordelijk voor! Daar krijg jij een vorstelijk salaris voor (en in dit geval een schandalig hoog vorstelijk salaris). Dat is gewoon falen als Directeur! En daarom gaat het slecht met het SVB! De directeur was meer bezig met zijn bysides dan met de bedrijven die schulden hebben bij de SVB!

 15. @Drechi: hoe kan iemand met droge ogen meer dan 1mln per jaar verdienen en een organisatie runnen die ieder jaar een extreem begrotings tekort heeft? Iedereen met enig fatsoen en zelfrespect was met een reddings of bezuinigings plan gekomen om na te gaan of er ergens in de kosten gesneden kan worden, om te beginnen startend met je eigen absurde salaris. Dhr Martis is wereldberoemd op Curacao: buiten Curacao gaat hij nergens dit “markt conforme” salaris verdienen.

 16. @ CR:
  Oen! Je weet net zo goed als ik dat de tekorten bij de SVB het gevolg zijn van vergrijzing, minder premiebetalende werknemers, PP-patienten, een onefficient ziekenhuis, dure medicijnen, medische uitzendingen, etcetera etcetera, maar hoofdzakelijk en bovenal psychiatrische behandelingen van CR en Co :), en niet Dhr Martis!!!

 17. Drechi : “ gelukkig zijn de onnozelen van geest” is volgens mij bij jou van toepassing. Het een kongsi die elkaar de bal ( vorstelijke salarissen) toespelen ten koste van de gewone bevolking die moet sappelen om de maand door te komen.

 18. @Drechi: met de jaarlijkse tekorten bij SVB denk ik dat het woord “slimmerik” niet op zijn plaats is, beter op zijn plaats is “geldwolf”

 19. @CR,
  Goh… jullie rekenen deze mensen af op het feit dat ze zichzelf betere “arbeidsvoorwaarden-onderhandelaars” hebben getoond dan de Regering, samen met hun commissarissen, hun Raden van Bestuur, de juristen, ondanks de aanwezigheid van allesweter CR, een Kaat, een Trui????
  Dat is niet HUN schuld!!
  CR hier werpt mij tegen dat Dhr. Ph. Martis commissaris is bij het APC:.. Ik vind het alleen maar fijn dat er zulke slimmerikken over mijn geld waken
  Grow up people…….

 20. De onderstaande reactie betreffende de gemiddelde loonkosten per werknemer van Aqualectra, Sehos en UTS zijn nogal verminkt overgekomen.
  Aqualectra:
  2016 loonsom 102.760.000
  werknemers 633
  Gemiddelde loonkosten per werknemer 162.340
  2017: loonsom 125.983.000
  werknemers 608
  Gemiddelde loonsom per werknemer 207.210
  UTS
  2017 loonsom 35.464.136
  werknemers 292
  Gemiddelde loonsom per werknemer 121.452
  SEHOS
  2016 loonsom 87.384.000
  werknemers 1071
  Gemiddelde loonsom per werknemer 81.591
  Vermelde loonsommen zijn salarissen/lonen incl.
  sociale lasten

 21. John,

  Ben het helemaal eens met je opmerking dat echte privégegevens niet “op straat” horen te liggen. Maar het is wel frappant dat de “heren” zich daar nou niet zo druk over maken. Het gaat veel meer om de getalletjes want ze beroepen zich er nu op dat het allemaal een vertekend beeld geeft.
  Ik ben overigens van mening dat directeuren die een uitzonderlijke prestatie verrichten, vorstelijk beloond mogen worden. Maar van uitzonderlijke prestaties heb ik niets gemerkt! De directeur van UTS is niet eens in staat om een fatsoenlijke serviceafdeling op te zetten en een bedrijf dat nauwelijks concurrentie heeft (gehad) winstgevend te maken!!

 22. Er is terecht verbolgenheid over de topsalarissen van de bestuurders van enkele (semi)overheids NV’s.
  Echter…. Even enkele cijfers uit onderstaande jaarverslagen;
  Aqualectra: 2016 pers.bestand 633. Pers.exp 102.760.000 gem.
  162.340p.p
  2017: 608 125.983.000
  207.210p.p

  UTS 2017 292 35.464.136
  121.452p.p

  Sehos 2016 1071 87.384.000
  81.591p.p
  Geen wonder dat water, electra, internet en verpleging zoveel moet kosten.

 23. John. Bash Pas toen de overmaking van Corallo aan Schotte bekend werd gemaakt is het balletje gaan rollen. Soms moet je tot het uiterste gaan om misstanden aan te pakken.

 24. @Willem. Helemaal eens dat er transparantie moet zijn en dat wij recht hebben op het zien van de salarissen. Waar ik op tegen ben is dat in de openbaarheid nu allerlei prive gegevens openbaar zijn gemaakt waar niemand wat mee te maken heeft. Zoals id nummer, cribnummer, partner gegevens, gegevens kinderen, huwelijks gegevens.
  Dit zijn prive gegevens die niet op straat horen te komen.
  Uit dit alles blijkt dat jou en mijn gegevens voor een ieder zichtbaar kunnen zijn. Het had die rat van een dos santos gesierd als hij al deze gegevens zwart had gemaakt en alleen de salarissen openbaar had gemaakt. Om van die ho*ren zender maar niet te spreken.

 25. AANGIFTE SALARISLEK

  De graaiers zijn “verontwaardigd” dat hun privé gegevens op straat liggen .
  Hoezo privé ? In elk democratisch bestel heeft de belastingbetaler het recht om te weten wat de (salaris)kosten van de overheid zijn. Nu deze graaiers worden aangevallen doen ze in uiterste paniek maar aangifte! Maar laten we er geen doekjes omwinden de regering is hier direct verantwoordelijk voor.
  Maar die zullen wel zeggen dat ze niet over deze gegevens konden beschikken.

 26. Bij UTS werkt men met verouderd apparatuur, Men gebruikt illegale software versies omdat er geen geld is voor legale.

  We weten nu wel waarom. En de bysisdes zullen ook wel verdienen daar

 27. Volgens het fin.jaarverslag over 2017 zijn er 292 personen in diens bij de SVB. Het totaalbedrag aan personeelskosten, (lonen, salarissen en soc. lasten) bedraagt Afl. 35.464.136 oftewel gemiddeld Afl. 121.452 per werknemer!!!!
  Dit is een dienstverlenende instelling waar de premie die de bevolking betaald op een serieuze manier besteed dient te worden en niet aan buitensporige salarissen.
  Dat een directeur daarvan meer dan een miljoen opstrijkt lijkt mij niet sociaal.
  Het wordt trouwens tijd dat de overheid via wetgeving (semi)overheidsinstellingen verplicht salarissen van directie etc. op de jaarrekening laat vermelden.

 28. en ik maar naïef denken dat alleen Reinald, kop in het zand en hopen dat het overwaait, Curiel bij ENNIA aan de combinatie zelfverrijking & niet presteren doet, nu blijkt dat vrijwel geheel Curacao zich hieraan misdraagt.

 29. De enige vraag waar Sluis geen antwoord op geeft is of hij wel over het gewenste “bestuursvermogen” beschikt om een tent als BPT te runnen en of een salaris van deze orde van grootte gerechtvaardigd is en correspondeert met zijn bestuurs output.

 30. Bij de adres van mijn zoon is al twee (2!!!!) maanden het huistelefoon zonder kiesnummer of enige mogelijk van communicatie.Hij heeft duizend keer gebeld met UTS.Ze zijn gekomen en hebben vastgesteld dat het niet gaat om zijn telefoon maar het is iets kapot op straat aan zijn lijn. Ze zullen de volgende week komen.Naar 2 maanden zijn ze nog steeds niet geweest.Het abonnement wordt wel betaald maar geen service mogelijk.De aanvraag gaat van een afdeling naar de andere en niemand komt het te repareren. Dat is zeker omdat geen geld is overgebleven voor vernieuwing van de kapotte kabel gezien dat het gehele budget van het bedrijf aan de salaris van dhr. De Geus wordt uitgegeven. Schandelijk!!!!! Heer De Geus,doet iets en laat mensen komen naar Beurs om dit probleem eindelijk op te lossen!!!!!!!!!! Uw moet zich schamen voor dit soort of service van het bedrijf van welke u de directeur bent en daarvoor zo een salaris geniet.Dan doe minstens het werk waarvoor u betaald wordt!!!!

 31. Opvallend dat de heren graaiers zich geen zorgen maken over de armoede en daarmee gepaard gaande oplopende criminaliteit! Worden zij ook nog beveiligd op kosten van de belastingbetaler? Uitermate schaamteloos volk. De schaamte voorbij!

 32. I.p.v. van het gewoon uit de doeken te doen, gaan ze de pose innemen van selectieve verontwaardiging.

  We zijn onheus bejegend, dus wij zijn slachtoffers.

  Echter, het zit zo in elkaar: jullie hebben de aap nier meer in de mouw!!!

 33. Ik denk dat er aangifte dient te worden gedaan tegen deze personen. Deze salarissen zijn niet martk conform. Er zal sprake zijn van corruptie hoe deze salarissen tot stand zijn gekomen.

 34. Franklin Sluis heeft aan Suzy Romer om opslag gevraagd omdat hij de minst verdienende van de 4 geile graaiers is.

  Helaas was het antwoord van Suzy Romer dat daar geen budget voor is vanwege de busladingen geestelijk gehandicapte vriendjes die Alvin Daal regelmatig bij Bureau Post dropt.

  In diens laatste bus zat ook de dochter van lola Leito, die haar familie normaal gesproken bij de Isla aan een baan helpt, maar vanwege de precaire situatie daar nu ook Bureau Post gebruikt als een sociale werkplaats – tot ongenoegen van Alvin Daal.

 35. Gaat het sinds de aanstelling van deze directeuren veel beter of veel slechter met de vermogenspositie van deze Overheids NV’s?

 36. Niet te vergeten, het Antilliaans Dagblad, zal wel als eerste in de rij staan om wat fabeltjes in de voordelen van deze heren te publiceren.
  De sponsorgelden doen er natuurlijk wel toe, een analyse van de Fabeltjeskrant ten aanzien van deze SCHANDELIJKE salarissen in de publieke sector blijft weer uit. Niet verwonderlijk, natuurlijk, mooi om te zien waar dit flut blad mee gaat uitpakken.

 37. Daar gaat men weer, de truck van Captain Corruption Romer wordt toegepast. Met andere woorden men gaat weer zand in de ogen van het bredere publiek proberen te gooien.
  Tegen een flut ding zouden deze heren niet een aangifte indienen, dus je kan er donder op zeggen dat dit de waarheid is.
  Jammer dat de salarissen van de mannen bij HNO nog niet bekend zijn, dan kan de samenleving aldaar meteen zien waar die PEPER dure lening goed voor was.
  En dan lekker belasting betalen, terwijl er dit soort salarissen worden uitbetaald.

 38. “Toen ik werd aangesteld, kreeg ik een salaris dat was vastgesteld. Ik heb daar nooit over onderhandeld”
  Dus omdat iemand jou op kosten van de belastingbetaler een vorstelijk salaris aanbiedt is het opeens wel ethisch te onderbouwen?!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties