25 C
Willemstad
• woensdag 29 juni 2022

Laatste reacties

- Advertentie -

37-jarige Michel vierde verkeersdode 2013

One man with one word!!WILLEMSTAD — Joël Daniel Michel (37) is gistermiddag in het ziekenhuis aan zijn verwondingen bezweken, nadat hij afgelopen zondag betrokken was bij een ernstig auto-ongeluk op de Sta. Rosaweg.

Het slachtoffer reed ‘s avonds laat op de Sta. Rosaweg richting Schottegatweg Oost, maar verloor op een gegeven moment de macht over het stuur en botste tegen een vangrail en vervolgens tegen een lantaarnpaal.
Volgens de politie reed hij waarschijnlijk te hard, waardoor de auto na de botsing ook nog eens over de kop sloeg.

- Advertentie -

Michel werd uit de auto geslingerd, waardoor hij ernstige verwondingen aan onder andere zijn hoofd opliep.
Hij werd zwaargewond met een ziekenwagen naar de polikliniek van het St. Elisabeth Hospitaal gebracht, waarna hij op de intensieve zorgafdeling werd opgenomen.
Zijn verslagen vrienden hadden de hoop dat hij uit zijn coma zou ontwaken, maar kregen gistermiddag officieel het bericht dat Michel de vierde verkeersdode van dit jaar is geworden.

Michel (tweede links) met naast hem ‘Ello’ Makaya bij de prijzenuitreiking op Aruba.
Michel (tweede links) met naast hem ‘Ello’ Makaya bij de prijzenuitreiking op Aruba.

Michel was een gevangenbewaarder, die bij cellenblok 1 in Sentro di Detenshon i Korekshon Kòrsou (SDKK) werkte, en hij was erg sportief.
Zo was hij een van de sterspelers van het voetbalteam De Sterren, speelde hij ook met het veteranenvoetbalteam van SUBT en was hij lid van een team van Bolas Criollas, dat vorig jaar sub-kampioen werd op Aruba.Een verslagen Ellery ‘Ello’ Makaya, voorzitter van het team van Bolas Criollas ‘The Destroyer’, vertelde over hun leuke tijd samen en benadrukte dat zij nu een van hun beste spelers hebben verloren en dat zij hem heel dankbaar zijn voor zijn inzet bij de wedstrijden op Aruba.

“Hij was echt een hele positieve man, die ons veel te vroeg heeft verlaten”

, zei hij vanochtend desgevraagd tegen de Amigoe.
Makaya en bestuurslid Raishel Trinidad wensen de teamgenoten, nabestaanden en vrienden van het slachtoffer sterkte toe in deze moeilijke tijden.

De begrafenis van Michel vindt plaats aanstaande zaterdag van negen uur tot elf uur ‘s ochtends bij Morada Santa Bottelier.

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Automatische concepten

Nu.cw | Storm heftiger en eerder dan verwacht, avondklok vervroegd

De avondklok die de overheid heeft ingesteld in verband met de naderende tropische storm is vervroegd. Dat heeft premier Gilmar ‘Pik’ Pisas (MFK) bekendgemaakt. De Toke...

Nu.cw | Vlucht KL-735 naar Curaçao vertrekt pas morgen

De KLM-vlucht KL735 naar Curaçao wordt verder vertraagt. Dat meldt KLM-regiomanager Dirk Buitelaar tegenover Nu.cw. De vlucht stond oorspronkelijk gepland om rond 15.00 uur Nederlandse tijd...

Nu.cw | TUI-vlucht naar Curaçao wijkt uit naar Punta Cana

TUI zal vlucht OR351 naar Curaçao vandaag laten uitwijken naar Punta Cana op de Dominicaanse Republiek. Dat meldt een woordvoerder van TUI aan Nu.cw. “Aanvankelijk leek het er...

NU | Tropische storm ABC-eilanden landt begin van de middag als eerste op Bonaire

De tropische storm die Aruba, Bonaire en Curaçao mogelijk zal treffen, komt waarschijnlijk woensdag rond 16.00 uur (plaatselijke tijd) als eerste aan land op Bonaire. Dat zegt...

RTL | Orkaanseizoen belooft weer zwaar te worden

Ook dit jaar belooft het opnieuw een hevig orkaanseizoen te worden. De spits is al afgebeten in Mexico en komende nacht wordt de tweede grote storm van...
- Advertentie -
- Advertentie -