31 C
Willemstad
• woensdag 12 juni 2024

DH | Multi-million-dollar St. Maarten Crime Fund lacks financial administration and policy plan

PHILIPSBURG--“There has been no indication of any activities on this measure.” This statement pertains to the restructuring of the Crime Fund St. Maarten as mentioned in the...

AntilliaansDagblad | Links wint op Bonaire

Van Huffelen krijgt veel voorkeursstemmen in CN; hogere opkomst dan in 2019 Kralendijk - GroenLinks-PvdA heeft op Bonaire overtuigend gewonnen. Van de 1.784 geldig uitgebrachte stemmen kreeg de...

AntilliaansDagblad | Afgifte watersportvergunningen stilgelegd

Oranjestad - Aanvragen voor een nieuwe watersportvergunning worden tot nader order niet in behandeling genomen. Vanaf 1 januari 2025 moeten alle commerciële vaartuigen een ‘propeller guard’ aan...

AntilliaansDagblad | Line-up CNSJF 2024 compleet

Willemstad - De organisatie van het Curaçao North Sea Jazz Festival (CNSJF) heeft gisteravond ‘met groot genoegen en trots’ de laatste namen bekendgemaakt voor de aankomende 2024-editie. Op...

AntilliaansDagblad | PVV levert staatssecretaris

Eind juni beëdiging kabinet-Schoof door koning Willemstad - De kans lijkt groot dat de zes eilanden van het Caribisch deel van het Koninkrijk te maken krijgen met een...

AntilliaansDagblad | Apart Ipko democratisch deficit

Gehele revisie Statuut ‘niet opportuun’ Willemstad - In de afsprakenlijst van het Interparlementair Koninkrijksoverleg (Ipko) staat dat de mogelijkheden onderzocht moeten worden om een apart Ipko of andersoortige...
- Advertisement -spot_img

WIK | Nederlandse meisje beroofd en geboeid in zee gegooid op Curaçao

HomeMediaAlgemeen nieuwsWIK | Nederlandse meisje beroofd en geboeid in zee gegooid op Curaçao

Gerard Driehuis | Welingelichtekringen

Politiewoordvoerder heeft geen idee hoe het nu met het meisje gaat of waar ze nu is

Op Curaçao is een meisje gedwongen geld te pinnen en daarna door haar belagers gebonden en in zee gegooid, kennelijk met de opzet dat ze verdronk. Ze overleefde, omdat het water te ondiep was. De volgende ochtend werd ze gevonden door een passant. Ze was er redelijk aan toe.

Het meisje was niet zwaargewond toen ze werd aangetroffen, zegt Zwerver. “Maar we hebben vanaf die dag wel meteen hard gewerkt, wat gisteravond in overleg met de officier van justitie leidde tot het verspreiden van de beelden. We hadden alleen niet verwacht dat de verdachten zich binnen twaalf uur al zouden melden.”

De man en de vrouw zitten in de cel en zullen binnenkort worden verhoord.

Zwerver heeft geen idee hoe het nu met het meisje gaat of waar ze nu is. “Maar ik denk dat het onderzoeksteam wel contact met haar heeft”, aldus Zwerver.

Bron: Welingelichtekringen.nl

Dit artikel is geplaatst in

9 reacties

 1. @knoek-koe: helemaal eens dat onze politici veel actiever hadden gereageerd als het hier om een YDK ging, schandalig

 2. Het zou de Nederlanders hier sieren als ze een beroep op de krant van hun landgenoot doen, om verder geen publiciteit aan deze zaak te geven.

  Daarbij komt dat de mannelijke dader Engels tegen het meisje sprak dus waarschijnlijk gaat het hier niet eens om een YDK en heeft het niets met haat jegens Macamba’s te maken.

 3. Curaçao is PR – technisch toch best inventief om zich mondiaal zo prominent op de kaart te zetten.
  En helemaal gratis!

 4. Citaat: “De politie op Curaçao is laks”
  Dat is een eufemisme voor “zwaar incompetent”.
  Met name op het verbale en analytische vlak.

  Lees voor de lol maar eens wat politierapporten / procesverbalen door bij Justitie!

  Het zijn ware metaforen voor onoplosbare cryptogrammen.

  Afgezien van de talloze kromme zinnen en grammatica fouten, is het een totaal onsamenhangend relaas waarbij de logische gevolgtrekking obv verzamelde feiten kompleet zoek is.

  Maar het papiamentu a bai skol!
  Dus alle problemen zijn opgelost!

 5. Het kwam uitgebreid in de telegraaf. Hoe denk je dat dat overkomt.
  Maanden niks doen en proberen het dood te zwijgen. Dan wordt je gebeld door een journalist die om wederhoor vraagt voordat hij een groot artikel gaat publiceren. De dag voordat de telegraaf het artikel publiceert geef je de beelden vrij die zo duidelijk zijn dat die 2 niet wisten hoe snel ze zich moesten aangeven.
  Voor hen in Nederland is het nog steeds Antillen alles is hetzelfde en St. Maarten of Curacao of Aruba maakt niks uit.
  En als we nu zo economisch onafhankelijk zijn ok, maar we staan weer op het randje van de afgrond. en dan doen we weer van die domme dingen.
  Als zelfs gevangen wel weten wat ze er van moeten vinden dan is dat niet de oplossing of manier maar het geeft wel aan hoe fout de politiek en hoe laks de politie weer is.
  Bejaarden worden ook al vermoord om niks en dan komt dit er ook nog overheen.
  En als ergste dat een persvoorlichter niet eens weet hoe het met het slachtoffer is…. Maar hoe het met Schotte is weet iedereen.

 6. Bida largo sin awa y sin cuminda. Esey nan mester haña.
  En de andere mannelijke gevangen weten wel wat ze met die goze moeten doen. Boele.
  Bon pa e.

 7. Als een krioyo meisje door een stel mariniers geboeid van een klip in zee was gegooid, nadat ze ontvoerd en beroofd was.

  Zouden onze politici er dan ook zo lauwtjes op gereageerd hebben en er zo opmerkelijk weinig ruchtbaarheid aan gegeven hebben?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties