27 C
Willemstad
• donderdag 7 juli 2022

Laatste reacties

- Advertentie -

GevMin Marvelyne Wiels geeft uitleg aan Staten

CV twijfelDEN HAAG — De gevolmachtigde minister van Curaçao, Marvelyne Wiels, geeft de komende week een toelichting op de ontwikkelingen op het Curaçaohuis aan de Staten van Curaçao en daarmee ook aan de bevolking.

- Advertentie -

Aanleiding is de aanhoudende berichtgeving over vermeende vriendjespolitiek, fouten in haar curriculum vitae en uitgaven voor de renovatie van het Curaçaohuis en de ambtswoning.
De minister vindt het voor de goede gang van zaken belangrijk om eerst het parlement in te lichten, voor haar reactie in de media wordt geplaatst.
Die toelichting heeft ze overigens wel al onder embargo gegeven aan een tweetal media, waaronder de Amigoe.
In een interview, dat binnenkort geplaatst zal worden, gaat ze onder meer in op geruchten dat haar cv foute informatie zou bevatten, de aanname van personeel op het Curaçaohuis en de noodzaak van de renovatie, waarvan ze al eerder aangaf dat die door de Curaçaose Raad van Ministers was goedgekeurd.
Ook licht ze toe hoe ze beschuldigingen persoonlijk ervaart en hoe ze de noodzakelijke reorganisatie van het Curaçaohuis heeft aangepakt.

Recente berichtgeving

To Top

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in
  1. liegen is liegen, punt uit. Wat voor uitleg is daarvoor nodig. De Staten zouden zich moeten schamen dat zij die oplichtster daar nog binnen laten.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

DH | Ministry of VROMI announces opening of Great Bay Fresh Water Pond Channel

GREAT BAY, Sint Maarten (DCOMM) – The Ministry of Public Housing, Environment, Spatial Planning, and Infrastructure (Ministry of VROMI), will temporary open the Great Bay Fresh Pond...

Democracy now! | Wednesday, July 6, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 6 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

NTR | Eén op drie Caribische Nederlanders gediscrimineerd, ‘Weet waar je aan begint als je naar Nederland wil’

John Samson DEN HAAG – Eén op de drie Caribische Nederlanders ervaart discriminatie in Nederland, blijkt uit onderzoek van het CBS. “Weet waar je aan begint als je...

Ingezonden | We doen het maar zelf

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

Extra | Journaal 5 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -
- Advertentie -